ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Το Σάββατο η ημερίδα του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο

Με παράλληλες δράσεις από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας είναι σωματείο νεφροπαθών τελικού σταδίου και μεταμοσχευμένων και αριθμεί 140 μέλη.

Σαν σκοπό έχει την ανάδειξη και διεκδίκηση λύσεων των προβλημάτων των νεφροπαθών αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στα θέματα της δωρεάς οργάνων σώματος και της εθελοντικής αιμοδοσίας.


Η μεταμόσχευση νεφρών είναι σημαντικό βήμα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών αλλά και  σημαντικής μείωσης του κόστους περίθαλψης για την πολιτεία.

Για τους λόγους αυτούς στις 13 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 5.15 μμ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ημερίδα.

Ομιλητές θα είναι οι  θεράποντες ιατροί των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Νοσοκομείου και των δύο ιδιωτικών Μονάδων Τεχνητού Νεφρού Αγρινίου, του ΕΥΗΝΟΡΑ και του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

Στην οργάνωση της εκδήλωσης αυτής συμμετέχει με παράλληλες δράσεις (αιμοδοσία-δράση για τη δωρεά μυελού των οστών) την ίδια ημέρα ο Σύλλογος Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει την τιμητική βράβευση του ιατρού  κ. Νικόλαου Γερμανού για την επί σαράντα χρόνια προσφορά του στην περιοχή μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button