Δυτική Ελλάδα

"Hμέρα καλής πράξης" από τους εργαζομένους στον Κωτσόβολο Αγρινίου

koi-kalipraxi-kotsovolosΗ ημέρα καλής  πράξης είναι ο νέος θεσμός που καθιέρωσε η γνωστή εταιρεία   και συνδέεται απόλυτα με το όραμά , που όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση έχει “να δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους ανθρώπους της, τους πελάτες της αλλά και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σχέσεις ζωής, οι οποίες δεν περιορίζονται στην αδιαμφισβήτητη ικανότητά μας να εξυπηρετούμε άριστα τους πελάτες μας, αλλά επεκτείνονται στη στην δυνατότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των κοινωνιών μέσα στις οποίες λειτουργούν τα καταστήματά μας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά όλοι οι εργαζόμενοι της  ομάδας  του καταστήματος Αγρινίου είχαμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πέρυσι.

Μια εθελοντική προσπάθεια που σηματοδοτεί όλες τις κινήσεις της εταιρείας μας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Η δράση μας περιελάμβανε κατασκευή ραφιών και  τακτοποίηση  ειδών πρώτης ανάγκης στο σπίτι «Το Χαμόγελο του παιδιού» .

Χαιρόμαστε που η εταιρεία μας, μας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας με τις τοπικές κοινωνίες και να προσφέρουμε στήριξη σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη. Έχει άξονα τον κάθε ένα και την κάθε μία από εμάς ανεξαρτήτως θέσης και τόπου εργασίας. Είναι ξεχωριστή η «Ημέρα» αυτή για όλους μας και η ψυχική ευφορία του να προσφέρεις  μέσα από τον εθελοντισμό δύσκολα αποτυπώνεται σε λέξεις.”

Η ομάδα «Κωτσόβολος Αγρινίου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button