Το ελληνικό προϊόν που πωλείται για 3.200 ευρώ το κιλό

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό των σεφ μεγάλων εστιατορίων έχει αποκαλυφθεί τα τελευταία χρόνια και ένα προϊόν καταφέρνει να πιάσει απίστευτες τιμές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο λόγος για το χαβιάρι σαλιγκαριών. Το προϊόν που κατάφεραν να παράγουν πρώτοι οι Γάλλοι και στο οποίο έδωσαν πολλά Έλληνες που επέμειναν και δεν περίμεναν να θησαυρίσουν μέσα σε λίγα χρόνια από την εποχή που οι φάρμες σαλιγκαριών έγιναν μόδα.


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 3.200 ευρώ το κιλό πανάκριβο χαβιάρι σαλιγκαριού