ΕξελίξειςΠολιτική

H Νίκη Φούντα στα δημοτικά διαμερίσματα του νομού

po-founta1Κοντά στους ανθρώπους της Αιτωλοακαρνανίας, το περιβάλλον τους, τα προβλήματά τους, τους φορείς και τις υποδομές που έχουν στη διάθεσή τους, θα βρεθεί τις προσεχείς μέρες η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ., Νίκη Φούντα. Στόχος της ευρείας περιοδείας της, που σκοπό έχει να καλύψει το σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων όλων των δήμων της Αιτωλοακαρνανίας, είναι να συνομιλήσει με τους πολίτες για τα ζητήματα που τους απασχολούν και χρήζουν παρεμβάσεων και τα οποία, μεσούσης της κρίσης, όχι μόνο χρονίζουν αλλά γίνονται όλο και πιο δυσεπίλυτα. Παράλληλα, ζητούμενο της περιοδείας είναι να υπάρξει επαφή με φορείς που μπορούν να αποτελέσουν μέρος της επίλυσης καθημερινών θεμάτων, ώστε να γίνει εφικτή η χάραξη μιας στρατηγικής για την ανάκαμψη του Νομού και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του κάθε τόπου. Τέλος, σημαντικό αντικείμενο της περιοδείας θα είναι η συνάντηση με ανθρώπους που δίνουν τον δικό τους αγώνα, με ιδέες και πρωτοβουλίες που αξίζουν την προβολή, με γνώμονα το κοινωνικό και δημόσιο συμφέρον.

Η περιοδεία ξεκινά σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, από τη Ναύπακτο με προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Δήμαρχο της πόλης, τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων και τη Στέγη Αλκυόνη.

Αύριο, Τετάρτη, σειρά θα έχει η περιοχή του Αγρινίου με επισκέψεις στο Δημαρχείο, το ΤΕΕ, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, σε τμήμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, το Λαογραφικό Μουσείο, αλλά και τοπικούς παραγωγούς πιστοποιημένων προϊόντων.

Την Πέμπτη η περιοδεία θα περιλαμβάνει τις περιοχές Αγίου Νικολάου,  Περατιάς, Πλαγιάς, Πογωνιάς, Παλαίρου, Μύτικα, Κανδήλας, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσουν  επισκέψεις σε Παλιάμπελα, Θύρριο, Δρυμό,  Τρύφο,  Κατούνα, Κονοπίνα και Φυτείες.

Την Παρασκευή ακολουθεί ο Δήμος Αμφιλοχίαςόπου μετά το Δημαρχείο της πόλης, η κα Φούντα θα επισκεφτεί διαδοχικά τις περιοχές Μπούκα,  Ανοιξιάτικο, Μενίδι.

Μετά τη συμμετοχή της Νίκης Φούντα το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ., στην Αθήνα, η περιοδεία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα  23 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου -ενδεικτικά συναντήσεις θα γίνουν σε Καμαρούλα, Σκουτερά, Ποταμούλα,  Κυπάρισσο,  Άγιο Βλάσιο, Χούνη-  και θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στα φράγματα της ΔΕΗ σε Καστράκι-Κρεμαστά.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα υπάρξουν συναντήσεις σε Καινούργιο, Παραβόλα και Μυρτιά.

Την Τρίτη το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει συνάντηση με τον Δήμαρχο στο Θέρμο, καθώς και επισκέψεις σε Ανάληψη, Κάτω Μακρινού, Καψορράχη, Γραμματικό, Ματαράγκα και Γαβαλού.

Το απόγευμα επαφές με πολίτες και παράγοντες σε Δοκίμι, Καλύβια,  Αγγελόκαστρο, Ρίγανη, Παλαιομάνινα, Βλυζιανά, Πρόδρομο, Μαχαιρά, Σκουρτού,  Γουριώτισσα και Στράτο.

Την Τετάρτη θα γίνουν επαφές στα δημαρχεία Βόνιτσας και Αστακού με τους Τοπικούς Άρχοντες. Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στη ΒΙ.ΠΕ. Αστακού και σε Εταιρείες Ιχθυοκαλλιεργειών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας  θα υπάρξουν επισκέψεις  στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, σε Κατοχή, Νιοχώρι, Αιτωλικό, Ευηνοχώρι και Γαλατά.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με συναντήσεις Φορέων και Παραγωγών Τοπικών Προϊόντων στο Μεσολόγγι.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button