Άποψη

H "Κοινωνία Μπροστά" για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

po-logo-koinoniamprosta

Ανακοίνωση της δημορική παράταξης Ι.Π. Μεσολογγίου “η Κοινωνία Μπροστά” για την αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου:

Όπως είναι γνωστό οι πάσης φύσεως αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο μας (ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου, κλειστά γήπεδα μπάσκετ) πέραν των άλλων προβλημάτων όπως η έλλειψη συντήρησης, εξεδρών, χλοοτάπητα – τα οποία επιβιώνουν μόνο χάριν των ηρωικών προσπαθειών τοπικών αθλητικών παραγόντων – στερούνται των απαιτούμενων αδειών από πολεοδομικής πλευράς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν στο προσεχές διάστημα να στερηθούν το δικαίωμα τέλεσης αγώνων στις εν λόγω αθλητικές εγκαταστάσεις.
Συγκεκριμένα η παράταση που έχει δοθεί για να γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες αδειοδότησης και καταλληλότητας λήγει τα μέσα Φεβρουαρίου 2015 και πέραν της ημερομηνίας αυτής όλα θα είναι στο αέρα!
Ο Συνδυασμός μας «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και πριν τις εκλογές αλλά και τώρα είχε και έχει την παρακάτω άποψη:
Ο Δήμος με τα δικά τους μέσα και υπηρεσίες να προχωρήσει στην τοπογραφική αποτύπωση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και στη συνέχεια η Πολεοδομία του Δήμου να εκδώσει την σχετική άδεια. Είναι και εύκολο και μη χρονοβόρο.
Ο τομέας Αθλητισμού του Πνευματικού Κέντρου να ψηφίσει πίστωση στο νέο προϋπολογισμό του 2015, ικανή ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα για την έναρξη εργασιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν άμεση ανάγκη.
Κάτι τέτοιο να επαναλαμβάνεται καθ’ όλη την διάρκεια της 5ετούς δημοτικής περιόδου απαρέγκλιτα, ώστε καμία αθλητική εγκατάσταση στο τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2019) να μην έχει επιλύσει στοιχειώδη προβλήματα.
Να επισημάνουμε ότι ο Αθλητισμός είναι δικαίωμα και όχι επαιτεία για όλους τους νέους και νέες του Δήμου και πρέπει να παρέχεται δωρεάν και ολοκληρωμένα και όχι αποσπασματικά. Και όλα τα παραπάνω για έναν επιπλέον λόγο. Καμία πρόταση σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα βελτίωσης και εκσυγχρονισμού αθλητικών εγκαταστάσεων, δεν θα ενταχθεί εάν δεν υπάρχουν οι σχετικές αδειοδοτήσεις! Αυτό πρέπει να γίνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση και προς την Διοίκηση του Δήμου και προς τη Διοίκηση του Πνευματικού και Αθλητικού Κέντρου. Διαφορετικά ή θα κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας ή τους αθλητικούς παράγοντες.
Εμείς σε κάθε περίπτωση ως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» είμαστε εδώ, έτοιμοι να παράσχουμε την συμβουλή μας και την βοήθεια που μπορούμε όταν και όποτε μας ζητηθεί.        
Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος
Ι.Π. Μεσολογγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close