Δυτική Ελλάδα

H Φιλαρμονική του δήμου Aμφιλοχίας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα»

pol-filarmoniki-amfiloxia-paidonΜια μέρα γεμάτη από τη μαγεία των Χριστουγέννων έζησαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».
Η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα  Αμφιλοχίας, βρέθηκε χθες στο ίδρυμα όπου έπαιξαν τα πιο χαρούμενα και όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής  με συντροφιά  τον Άγιο Βασίλη, την Άγιο Βασίλαινα και την Inka πέρασαν απ’ όλα τα δωμάτια του νοσοκομείου, μοιράζοντας επιτραπέζια παιχνίδια στα παιδιά.
filarmoniki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τη φιλαρμονική ορχήστρα και τον Άγιο Βασίλη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Πρέσβης της Φινλανδίας στην Ελλάδα, κύριος Pauli Makela, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε και η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.
filarmoniki3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αμφιλοχίας διηύθυνε ο μαέστρος Γιώργος Τσόγκας, και συνόδευαν η Πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ., κυρία Φρειδερίκη Λαμπράκη, και το μέλος, κυρία Μαριάνθη Καραπάνου.

e-maistros.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close