H επόμενη μέρα στην Κόνισκα-δηλώσεις-το σημείο της συμπλοκής (φωτο-video)

Ανακουφισμένοι οι κάτοικοι της Κόνισκας του δήμου Θέρμου, μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στην περιοχή χθες βράδυ, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πλέον η αστυνομία έχει απομακρυνθεί πλήρως από το χωριό από το απόγευμα και επικρατεί απόλυτη ηρεμία, ενώ δεν υπάρχει καμιά απολύτως ένδειξη για νέα επιχείρηση στην περιοχή. Oλες οι αστυνομικές δυναμεις, αφού ολοκλήρωσαν τις έρευνες και συνέλεξαν στοιχεία, απομακρύνθηκαν.


Οι έρευνες τώρα επικεντρώνονται σε άλλες ορεινές περιοχές και ειδικότερα προς την Ευρυτανία. Πληροφορίες ποου αναφερουν συγκέντρωση δυνάμεων κοντά στο Κρίκελλο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί προα το παρόν.

Δείτε εικόνες από το σημείο της συμπλοκής αλλά και τι λένε κάτοικοι του χωριού για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή. Oι δραπετες όπως όλα δειχνουν κρύφτηκαν πίσω από έναν μαντρότοιχο δίπλα απο το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων όπου υπάρχει και νεκροταφείο και πυροβόλησαν κατα των αστυνομικών για να πέσουν στη συνέχεια νεκροί στο σημείο, όταν δέχθηκαν τα πυρά των ειδικών δυνάμεων.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress