Γεγονότα

H επόμενη μέρα στην Κόνισκα-δηλώσεις-το σημείο της συμπλοκής (φωτο-video)

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo5

Ανακουφισμένοι οι κάτοικοι της Κόνισκας του δήμου Θέρμου, μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στην περιοχή χθες βράδυ, με τα γνωστά αποτελέσματα.

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo1

Πλέον η αστυνομία έχει απομακρυνθεί πλήρως από το χωριό από το απόγευμα και επικρατεί απόλυτη ηρεμία, ενώ δεν υπάρχει καμιά απολύτως ένδειξη για νέα επιχείρηση στην περιοχή. Oλες οι αστυνομικές δυναμεις, αφού ολοκλήρωσαν τις έρευνες και συνέλεξαν στοιχεία, απομακρύνθηκαν.

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo2

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo3

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo4

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo6

Οι έρευνες τώρα επικεντρώνονται σε άλλες ορεινές περιοχές και ειδικότερα προς την Ευρυτανία. Πληροφορίες ποου αναφερουν συγκέντρωση δυνάμεων κοντά στο Κρίκελλο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί προα το παρόν.

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo7

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo8

Δείτε εικόνες από το σημείο της συμπλοκής αλλά και τι λένε κάτοικοι του χωριού για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή. Oι δραπετες όπως όλα δειχνουν κρύφτηκαν πίσω από έναν μαντρότοιχο δίπλα απο το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων όπου υπάρχει και νεκροταφείο και πυροβόλησαν κατα των αστυνομικών για να πέσουν στη συνέχεια νεκροί στο σημείο, όταν δέχθηκαν τα πυρά των ειδικών δυνάμεων.

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo9

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo10

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo11

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo12

koi-albanoi-pirobolismoi-thermo13

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button