Ροή Ειδήσεων

H EΛΕΠΑΠ Αγρινίου γιόρτασε τα 18 χρόνια λειτουργίας της (φωτο)

koi-elepap-18-xronia4Με αφορμή τα 80 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών και τα 18 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συνεχούς, αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς στα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία καθώς και στις οικογένειές τους, το Παράρτημα Αγρινίου  πραγματοποίησε χοροεσπερίδα την Παρασκευή 05/05/2017.

Τη μουσική ξεκίνησε με την κιθάρα του, ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Κόντος Θοδωρής αφιερώνοντας δύο τραγούδια στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

koi-elepap-18-xronia1Η βραδιά κύλησε δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους υποστηρικτές και φίλους της ΕΛΕΠΑΠ να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική από τους καλλιτέχνες Κουτσουπιά Αδάμ,  Στεφανίδη Ηλία, Γκουρνέλη Θωμά και Κολοβάκη Ιωάννα τους οποίους ευχαριστούμε.

Στην εκδήλωση εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή τους και αγάπη τους, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γιώργος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας κ. Σταρακά Χριστίνα. Ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Υγείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Γ΄Αντιπρόεδρος ΕΣΑΜΕΑ κ. Χαροκόπος Αντώνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαγεωργίου Μαρία, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σεϊτανίδης Θεόδωρος και κ. Διονυσόπουλος Λεωνίδας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Μιχάλης Δημήτριος. Ο Συνήγορος του Δημότη κ. Χειμώνας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Υφαντής Λεωνίδας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Παπαθανάσης Παντελής, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Τσιτσέλης Ιωάννης, η Πρόεδρος του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα κ. Σαμαντά Διονυσία, ο Πρόεδρος της ΓΕΑ Αγρινίου κ. Θετάκης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κόνδωρα κ. Σιδέρης Ανδρέας, ο διευθυντής της ΔΕΔΗΕ κ. Βελλής Βασίλειος, ο Λαογραφικός Όμιλος Αγρινίου ‘’Συντροφιά με την Παράδοση’’ με την Πρόεδρό του κ. Τασούλα Γεωργιάδου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Μικρασιατών Αγ. Κων/νου, η Κίνηση γυναικών Δρυμώνα. Οι εθελόντριες κυρίες του συλλόγου ‘’Σκοπός Ζωής’’, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων κ. Αλεξάκης, οι διευθυντές των τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Τριανταφύλλου Βασίλειος και ΑLPHA κ. ΜήναΖαρκάδα. Επίσης, πρόεδροι και εκπρόσωποι άλλων φορέων και συλλόγων.

koi-elepap-18-xronia2“Ευχαριστούμε την εταιρεία Κωτσόβολος και την διευθύντρια κ. Πετρίδη Μαρία, την εταιρεία ELECTRONETΘ. ΣΤΑΣΙΝΟΣ & ΣΙΑ και την εταιρεία ΚΑΡΑΧΡΉΣΤΟΣ, για την χορηγία τους. Ευχαριστούμε το κτήμα ΑΜΑROγια την άψογη συνεργασία του, τον ΑΧΕΛΩΟ TVκαθώς επίσης και όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την χορηγία επικοινωνίας τους.

Η ΕΛΕΠΑΠ με τα έξι κέντρα σε όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, αγωνίζεται σε καθημερινή βάση για την ευόδωση του βασικού στόχου της, της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης υψηλού επιπέδου μέσα σε ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.”, καταλήγει η ανακοίνωση

koi-elepap-18-xronia3 koi-elepap-18-xronia5 koi-elepap-18-xronia6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button