Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Δείτε το νέο φυλλάδιο

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου προετοιμάζεται εντατικά για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Όλα τα τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα παιδιά και τους ενήλικες, που ακολουθούν τα προγράμματα δραστηριοτήτων


Η ανακοίνωση της ΓΕΑ:

“Το 2020 είναι χρονιά σταθμός για την ανθρωπότητα. Είναι μια χρονιά διαφορετική για όλο τον πλανήτη. Ο κορονοϊός έχει αλλάξει πολλές από τις αυτονόητες συνήθειες μας. Το Μάρτιο τελείωσε με βίαιο τρόπο η λειτουργία των τμημάτων και του Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Ακόμα δεν μπορούμε με άνεση να προγραμματίσουμε το μέλλον μας και τη λειτουργία του Συλλόγου μας.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου παρόλα αυτά προετοιμάζεται εντατικά για την έναρξη της νέας χρονιάς. Όλα τα τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα παιδιά, που κάθε χρόνο οι γονείς μας εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, αλλά και όλους τους ενήλικες, που ακολουθούν τα προγράμματα δραστηριοτήτων, που γνώρισαν και αγάπησαν τα τελευταία χρόνια.

Πάντα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις είναι πολλές αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η όρεξή μας να ξεκινήσουμε την λειτουργία των τμημάτων και του Μεγάρου και να ξαναβρεθούμε.
Οι μεγαλύτερες και ομορφότερες αίθουσες της πόλης, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, σας περιμένουν, μετά από εντατικό καθαρισμό, απολύμανση και αναθεώρηση του ωραρίου και της λειτουργίας τους”.

Ξεφυλλίστε εδώ το flipbook της ΓΕΑ.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button