ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αιρετοί του δήμου Αγρινίου προσφέρουν το 50% της αντιμισθίας τους

Μεγαλώνει το κύμα ανταπόκρισης των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου για συμμετοχή στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Παπαστεργίου έχει καλέσει τους συναδέλφους του δημάρχους – αιρετούς της Τ/Α να δώσουν το 50% της αντιμισθίας τους για το επόμενο δίμηνο, στο Ταμείο που έχει συσταθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.


Στο κάλεσμα αυτό έχουν ανταποκριθεί όλοι οι δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας, με πρώτους τον Γ. Κατσούλα (Αμφιλοχία) και Γ. Τριανταφυλλάκη (Ξηρόμερο).

Τώρα, ήρθε η “σειρά” αντιδημάρχων και προέδρων Νομικών Προσώπων και στον δήμο Αγρινίου. Έτσι,  έχουν ήδη δηλώσει την σχετική τους πρόθεση, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, Γιάννης Φαρμάκης, οι αντιδήμαρχοι Ευθ. Γρίβας, Χρήστος Γκούντας και Σπύρος Φλώρος και ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου. Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια…

Η δήλωση του αντιδημάρχου Σπύρου Φλώρου

Με αίσθημα ευαισθησίας και κοινωνικής ευθύνης σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, και τον πλανήτη ολόκληρο όλοι εμείς που υπηρετούμε τον αυτοδιοικητικό κόσμο δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από το κάλεσμα του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και την πρόταση του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Δ. Παπαστεργίου για κατάθεση του 50% των αποδοχών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού:

Χωρίς δεύτερη σκέψη προσφέρω το 50 % της αντιμισθίας μου,για δύο μήνες, συμβάλλοντας στη μάχη για τον COVID-19, έναν πραγματικά αόρατο εχθρό για τον οποίον ο καθένας μας οφείλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις.

Ουδείς, μπορεί να αισθάνεται πως δεν τον αγγίζει τίποτα εάν δεν προσέξει τον εαυτό του, αλλά και τους ανθρώπους γύρω του. Γι’ αυτό μένουμε στο σπίτι μας έως ότου αυτό που ζούμε σήμερα γίνει μία άσχημη ανάμνηση και τίποτα παραπάνω.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button