Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Γρηγόρης Θεοδωράκης: «Θα είμαι διαρκώς εδώ»

Το απογοητευτικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησε σημαντικά στελέχη του κόμματος εκτός βουλής, σε συνδυασμό με την ενισχυμένη αναλογική και την είσοδο πολλών μικρών κομμάτων, που τον Μάϊο δεν είχαν περάσει το όριο του 3%.

Στην Αιτωλοακαρνανία, η δεύτερη έδρα που είχε κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, πήγε στο ακροδεξιό μόρφωμα των «Σπαρτιατών» και τον κουμπάρο του καταδικασμένου Κ. Μπαρμπαρούση, καθιστώντας έτσι πολύ πιο «φτωχή» την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Αιτωλοακαρνανίας στη νέα βουλή.


«Οφείλουμε να μελετήσουμε με προσοχή το εκλογικό αποτέλεσμα, να λάβουμε τα μηνύματα των πολιτών και να προχωρήσουμε άμεσα στις μεγάλες, αναγκαίες αλλαγές. Και θα το κάνουμε. Το οφείλουμε στην ιστορία της προοδευτικής παράταξης, το οφείλουμε στο μέλλον του τόπου μας, στις επόμενες γενιές», αναφέρει σε μήνυμα που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Εκφράζει ακόμη τις ευχαριστίες του σε όσους τον στήριξαν στην μακρά αυτή προεκλογική περίοδο και στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας του Αλέξη Τσίπρα για την ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και της προοδευτικής παράταξης. «Θα βρίσκομαι όμως και στην πρώτη γραμμή και σε κάθε μετερίζι για την Αιτωλοακαρνανία, προσθέτει.

Το μήνυμα το του κ. Θεοδωράκη:

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button