ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γρεβενά: Ο Μητροπολίτης κατέβαζε τις μάσκες πιστών για να φιλήσουν τον σταυρό (video)

Στον αγιασμό των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Τι κι αν ο κορονοϊός καλπάζει στη Βόρεια Ελλάδα και τα Γρεβενά μπήκαν από χθες στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη, ο Μητροπολίτης Δαβίδ, «έκανε στην άκρη» την τήρηση των μέτρων για την πανδημία στον αγιασμό των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Μητροπολίτης Γρεβενών κατέβαζε τις μάσκες των παρισταμένων στον αγιασμό χρησιμοποιώντας το δάχτυλό του, ώστε να τους αγιάσει και να φιλήσουν τον σταυρό.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο μόνος που κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του μητροπολίτη ήταν ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Θ. Θεοδουλίδης.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Προ μια πενταετίας, ας πούμε, κάποιοι άνθρωποι το χειμώνα πήγαιναν στην εκκλησία με μάσκα, ασπαζοντουσαν με μάσκα, παίρναν αντίδωρο με μάσκα. Ήταν κυρίως άνθρωποι που λόγω προβλημάτων υγείας φοβόντουσαν λοιμώξεις και τη γρίπη. Ήταν άνθρωποι με λευχαιμία κ.τ.λ. Ουδείς σκέφτηκε να τους ελέγξει, να τους διώξει, να τους επιτιμησει κ.τ.λ. Πως τώρα ξαφνικά η μάσκα έγινε πρόβλημα θεολογικο είναι απορίας άξιον!!!! Ποιος ξέρει ποιο σκοτεινό προτεσταντικο κέντρο σχέδιασε και υλοποίησε την αιρετική άποψη ότι η μάσκα στο Ναό απαγορεύεται…. Πρέπει η εκκλησία να το σκεφτεί σοβαρά. Όσο για τον Άγιο Γρεβενών… Το πρωί κατέβαζε τις μάσκες το μεσημέρι έβγαλε ανακοίνωση υπέρ της μασκοφοριας… Κρίμα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button