ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γιατί η Greek Air Cargo είναι η καλύτερη επιλογή στις διεθνείς μεταφορές;

Οι διεθνείς μεταφορές, αποτελούν ένας πολυσήμαντος κλάδος στο εμπορικό δίκτυο της παγκόσμιας οικονομίας. Μία από τις εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο τις διεθνείς cargo μεταφορές είναι η Greek Air Cargo, η οποία προσφέρει πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες εταιρείες παρόμοιου βεληνεκούς.

Αξιολογεί καταλλήλως το προσωπικό της

Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, αποτρέπειτα πιθανά λάθη και αντιμετωπίζει όλες τις πιθανές προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το προσωπικό έχουν όλα τα απαραίτητα πτυχία για να μπορέσουν να οργανώσουν κάθε μετακίνηση και να προγραμματίσουν προς παράδοση κάθε είδους φορτίο και εμπόρευμα όσο μεγάλο και απαιτητικό κι αν είναι.

Συνεργαζόμαστε με διεθνή δίκτυα αντιπροσώπων, με μεγάλη εμβέλεια, που είναι σε θέση να προσφέρουν τις ποιοτικότερες λύσεις στους πελάτες τους.

Ανταγωνιστικές τιμές

Διατηρούμε σε σταθερά επίπεδα τα κόστη των μεταφορικών στις διεθνείς μεταφορές. Οι τρόποι αποστολής φορτίων γίνεται αεροπορικώς, σιδηροδρομικώς, οδικώς και μέσω θαλάσσης με σύγχρονα κοντέινερ που έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν πολλούς τόνους από εμπορεύματα μεγάλης αξίας.

Εκτός από τις κλασικές υπηρεσίες μεταφοράς η Greek Air Cargo προσφέρει επιπλέον διευκολύνσεις, όπως ναυλώσεις πλοίων, παραλαβές και παραδόσεις εμπορευμάτων αλλά και μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Επικοινωνώντας με το προσωπικό, θα λάβετε και μία πρώτη εκτίμηση του κόστους της υπηρεσίας που επιθυμείτε ανάλογα με το εμπόρευμά σας. Ζητήστε προσφορά, ανάλογα με τον όγκο του φορτίου σας, εύκολα και γρήγορα.

Πελάτες που χρόνια συνεργάζονται με την Greek Air Cargo έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για την άμεση εξυπηρέτηση και την άψογη συνεργασία με την εταιρεία που κυριαρχεί στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

Για διεθνείς μεταφορές από την Greek Air Cargo μπείτε στο επίσημο site του ομίλου, λαμβάνοντας μία πλήρη ενημέρωση για όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button