ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Γραφείο Πυρασφάλειας: το 90% των υποθέσεων στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι το γραφείο

Αντιδρούν οι μηχανικοί - επιστολή Μπλέτσα στον αρχηγό της Πυροσβεστικής

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους μηχανικούς η απόφαση για συγχώνευση των γραφείων πυρασφάλειας στην Αιτωλοακαρνανία και την δημιουργία ενός μόνο γραφείου στο Μεσολόγγι παρόλο που το Αγρίνιο συγκεντρώνει το 90% των υποθέσεων του νομού.

O πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, Στυλιανός (Λίνος) Μπλέτσας με επιστολή στον Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει πως αυτή η επιλογή θα ταλαιπωρήσει τους μηχανικούς για την καθημερινή διεκεραίωση των υποθέσεών τους.


Όπως αναφέρει στην Αιτωλοακαρνανία λειτουργούν τέσσερα γραφεία πυρασφάλειας για να καλύψουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων (Αγρίνιο – Μεσολόγγι – Αμφιλοχία – Ναύπακτος). Και συνεχίζει λέγοντας πως «το γραφείο του Αγρινίου συγκεντρώνει το 90% των υποθέσεων του νομού έχοντας στο αρχείο του περισσότερους από 6000 φακέλους».

Καθημερινά συνεργάζονται με το συγκεκριμένο γραφείο η συντριπτική πλειοψηφία των μηχανικών του νομού για την διεκπεραίωση των υποθέσεων πυρασφάλειας, συνεργασία που είναι απολύτως απαραίτητη πριν την υποβολή των φακέλων στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ τονίζει πως θα πρέπει στην περίπτωση της Αιτωλοακαρνανίας ως κεντρικό γραφείο να παραμείνει το γραφείο πυρασφάλειας του Αγρινίου ή εναλλακτικά να λειτουργήσουν δύο γραφεία σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι πράγμα επίσης εύλογο λόγω του γεωγραφικού μεγέθους του νομού

Η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε για την υπ΄αριθμ. 6960211-11- 2022 απόφασή σας που αφορά την συγχώνευση των γραφείων πυροπροστασίας των νομών ανά την επικράτεια και δεδομένης της μόνιμης συνεργασίας τους με τους κατά τόπους μηχανικούς, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα κάτωθι

Στον νομό Αιτωλοακαρνανίας λειτουργούν 4 γραφεία πυρασφάλειας για να καλύψουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων (Αγρίνιο – Μεσολόγγι – Αμφιλοχία – Ναύπακτος)

Το γραφείο του Αγρινίου συγκεντρώνει το 90% των υποθέσεων του νομού έχοντας στο αρχείο του περισσότερους από 6000 φακέλους. Καθημερινά συνεργάζονται με το συγκεκριμένο γραφείο η συντριπτική πλειοψηφία των μηχανικών του νομού για την διεκπεραίωση των υποθέσεων πυρασφάλειας, συνεργασία που είναι απολύτως απαραίτητη πριν την υποβολή των φακέλων στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ.

Αντιλαμβάνεστε ότι με την απόφαση για την δημιουργία ενός μόνο γραφείου στην πρωτεύουσα του νομού, στην περίπτωση του νομού Αιτωλοακαρνανίας την Ι.Π. Μεσολογγίου, θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία των μηχανικών για την καθημερινή διεκεραίωση των υποθέσεών τους, δεδομένου ότι θα πρέπει να μετακινούνται στην πόλη του Μεσολογγίου, πέραν του ΤΕΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ-899-23/11/2022 κινδύνου δυσλειτουργίας του γραφείου λόγω εναλλαγής του προσωπικού του, η πλεοψηφία των οποίων σήμερα εδράζεται στο Αγρίνιο.

Παρότι η απόφασή σας για την συγχώνευση μας βρίσκει αρχικά σύμφωνους , θα πρέπει στην περίπτωση του νομού Αιτωλοακαρνανίας ως κεντρικό γραφείο να παραμείνει το γραφείο πυρασφάλειας του Αγρινίου ή εναλλακτικά να λειτουργήσουν δύο γραφεία σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι πράγμα επίσης εύλογο λόγω του γεωγραφικού μεγέθους του νομού, τακτική που εφαρμόζεται από την πλειοψηφία των Δημοσίων Υπηρεσιών του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Για το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
Ο Πρόεδρος
Μπλέτσας Στυλιανός»

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά Κούλης και δυο-τρία άλλα πολιτικά τσογλάνια του, αυτοί οι τενεκέδες Και πολιτικοί προϊστάμενοι δίνουν εντολές στον κάθε αρχηγό. Και αν ο αρχηγός έκανε ένα σφάλμα αυτοί θα μπορούσαν να τον επαναφέρουν στην τάξη του. Ο Κούλης έχει δώσει πολλά δείγματα γραφής αρνητικά βέβαια; για το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή που εξυπηρετείται από την πόλη μας,σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα και με το μυαλό του αλλά και με την πόλη μας. Τελευταία δε βρίσκεται σε μεγάλη έπαρση μάλλον δεν ακολουθεί την φαρμακευτική του αγωγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button