Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Ενέργειες του δήμου Αγρινίου για το γήπεδο στην περιοχή “Ρουπακιά”

Ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Αγρινίου προχωρά στην κατάθεση αιτήματος για σύναψη χρησιδανείου διάρκειας 20 ετών με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την παραχώρηση έκτασης (γηπέδου) στη θέση «Ρουπακιά».

Όπως εξηγεί ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Γκρίζης, πρόκειται για την αναβάθμιση και συντήρηση του γηπέδου:«Πιστοί στη δέσμευσή μας για ανακατασκευή του συγκεκριμένου γηπέδου προχωράμε στην υποβολή αιτήματος έτσι ώστε να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες και να καταθέσουμε πρόταση στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» που αφορά στην «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».


Οι εργασίες θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο τομέα του μαζικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Με συντονισμένες ενέργειες αποδεικνύουμε ότι, η δημιουργία υποδομών για τον αθλητισμό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

Ξεκινήσαμε από το γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου και συνεχίζουμε με το γήπεδο στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.

Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας και να αποδώσουμε στους πολίτες έργα που τους αξίζουν».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button