ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Καυγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας για το γήπεδο του Αντιρρίου

Η σπίθα που άναψε φωτιές στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Ατρόμητου Αντιρρίου που μοιράστηκε στους δημοτικούς συμβούλους προκειμένου να λάβουν γνώση,ενώ επείχε και την θέση προσκλήσεως

Και αυτή η ανακοίνωση καλούσε ουσιαστικά όλους στην αυριανή ενημέρωση στο Αντίρριο για την κατάσταση που επικρατεί και διαμορφώνεται στο ΔΑΚ Αντιρρίου,τη χρήση των εγκαταστάσεων,των γραφείων κλπ.

Ο κ. Κοτσανάς ανέγνωσε την ανακοίνωση αυτή,ενώ σε Ecxel παρουσίασε τις χρήσεις του γηπέδου Αντιρρίου που σύμφωνα με το πρόγραμμα, τη μερίδα του λέοντος κατέχει ο σύλλογος του Ατρομήτου Αντιρρίου.

Τα βαθύτερα αίτια “ακουμπούν” φυσικά στους πυλώνες της γέφυρας,καθώς βασικός χορηγός της ομάδας είναι η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. από τη μια και η προσπάθεια του δήμου Ναυπακτίας για αλλαγή στην τιμολογιακή της πολιτική,από την άλλη

Αμέσως μετά θέλοντας να πάρει το λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανανέωση και Δημιουργία Γιώργος Γούλας να τοποθετηθεί στο θέμα,ο Α.Κοτσανάς τον χαρακτήρισε εγκάθετο και κατευθυνόμενο της Γέφυρας για να πυροδοτήσει έτσι μ’αυτό τον τρόπο,ένταση στο δημοτικό συμβούλιο και τον κ.Γούλα να απαιτεί από τον πρόεδρο να αιτιολογήσει ο Α.Κοτσανάς τα λεγόμενά του με στοιχεία ή επιχειρήματα ή σε αντίθετη περίπτωση να ανακαλέσει.

Τελικά μετά απο μια μικρή διακοπή της συνεδρίασης του σώματος και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις το επεισόδιο έληξε με την ανάκληση των λεγομένων του προς το πρόσωπο του κ.Γούλα,αφού ξεκαθαρίστηκε ότι ο τελευταίος δεν ανέφερε τελικά τίποτε περί χρηματισμού Κοτσανά.

nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button