Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γιορτινές δράσεις και ευχαριστήριες ανακοινώσεις από τα ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αγρινίου και Μεσολογγίου

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αγρινίου παρέλαβαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου είδη διατροφής για τις ευπαθείς οικογένειες μαθητών.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση , ο διευθυντής του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου  (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Αγρινίου, Ανδρέας Φαναριώτης αναφέρει:


«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κων/νο Καλαντζή Αντιδήμαρχο Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Αγρινίου , για την στήριξη και συνεργασία με το σχολείο μας .
Επίσης ευχαριστούμε την Διευθύντρια κ. Μαρία Τσίνα και την Προϊσταμένη κ. Έφη Δημητρογιάννη της ανωτέρω Υπηρεσίας.

-Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Αγρινίου και ιδιαίτερα την κοινωνική λειτουργό Δώρα Τσιρογιάννη, για την συνεργασία και την στήριξη σε οικογένειες μαθητών του σχολείου μας που έχουν ανάγκες».

Ο Διευθυντής οι Μαθητές και το Προσωπικό του σχολείου μας, σας εύχονται ολόψυχα : Υγεία, Ευημερία, και Ευτυχισμένο το 2023».

Να σημειωθεί πως οι μαθητές του σχολείου έστειλαν την αγάπη και τις ευχές τους μέσα από τα κάλαντα. που τραγούδησαν στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου.

Μάλιστα για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν κάλαντα στη Νοηματική Γλώσσα. Οι μαθητές χάρισαν χειροποίητα δωράκια στον Δήμαρχο . Εξίσου πρωτόγνωρη και συγκινητική εμπειρία έζησαν οι μαθητές τραγουδώντας τα κάλαντα στους φιλόξενους και καλόκαρδους ηλικιωμένους , γιαγιάδες και παππούδες στο Γηροκομείο Αγρινίου.

Στο δελτίο τύπου του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αγρινίου, αναφέρεται:

«Θέλουμε να στείλουμε μέσα από αυτή την επίσκεψη ένα μήνυμα για την Τρίτη ηλικία .
Οι γιαγιάδες μας και οι παππούδες μας είναι οι «ρίζες μας οι αναμνήσεις οι πιο γλυκές μας». Ας μην τους ξεχνάμε λοιπόν και ας τους δείχνουμε με κάθε τρόπο τον σεβασμό και την αγάπη που τους αξίζει . Οι μαθητές χάρισαν δωράκια και η Διευθύντρια του γηροκομείου μας αφιέρωσε ένα παλιό κωμικό παιδικό τραγούδι «ο Γιάννος».

Παρευρέθησαν η κ. Μαρία Παλιάτσα Διευθύντρια Γηροκομείου ( συνταξ. εκπ/ος ) ο κ. Σπύρος Παπαθανασίου ( πρώην Δ/ντής ΔΔΕ Αιτωλ/νίας ) πρόεδρος του Γηροκομείου , ο κ. Κων/νος Νάκος (ΣΣΕ ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας).
Στη συνέχεια οι μαθητές περπάτησαν σε κεντρικά σημεία της πόλης και επισκεφτήκαμε την Δημοτική Πινακοθήκη που φιλοξενεί την έκθεση του Γιάννη Μόραλη με θέμα : « Η μνήμη της αφής».
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Ανδρέα Θ. Φαναριώτη για την στήριξή σε όλες τις δράσεις μας.
Επίσης Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αγρινίου για την δωρεάν μετακίνηση για την υλοποίηση των δράσεών μας .
Ευχόμαστε το 2023 να πραγματοποιήσει τις ευχές όλου του κόσμου . Τους μαθητές συνόδευσαν οι:
Βαζούκη Γλυκερία ( Κοινωνική Λειτουργός )
Βελούδα Λαμπρινή ( Οικονομολόγος )
Δασκαλοπούλου Ελένη ( Κοινωνική Λειτουργός )
Μπαμπάκου Βασιλική ( Θεολόγος )».

eenegyl agrinio giortes2

eenegyl agrinio giortes3

Ευχαριστήριο από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Μεσολογγίου

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Μεσολογγίου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.), εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες στην εταιρεία, «ΖΙΑΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο.Ε. Αντιπροσωπείες – Εμπόριο, Διανομές, Αγ. Κωνσταντίνος Αγρινίου» για την ευγενική δωρεά σε είδη διατροφής  που προσφέρθηκαν για τους μαθητές/τριες του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Μεσολογγίου.

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά, που η κοινωνία , αποδεικνύεται καθημερινά «ανοικτή» στην προσπάθεια ένταξης, σεβασμού και αλληλεγγύης των μαθητριών/ων που φοιτούν στο σχολείο μας. Η συνεισφορά σας και η συμπαράστασή σας μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και εκτιμούμε ότι προσφέρατε τα μέγιστα ως συνοδοιπόροι και αρωγοί.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button