Δυτική Ελλάδα

Γιορτή του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς

epi-agiosfilippos-grammatikouΤο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς με αισθήματα αγάπης, ιδιαιτέρας τιμής και πνευματικής χαράς, προσκαλούν να συνεορτάσετε εις την Ιεράν Πανήγυριν της Ενορίας ημών, τη 13η & 14η Νοεμβρίου 2016, εορτή του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Φιλίππου, του και Προστάτου, Πολιούχου, Εφόρου και ακοιμήτου πρεσβευτού αυτής.
Το πρόγραμμα της εορτής έχει ως εξής :

· Αφ’ εσπέρας Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:30 μμ θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος και εν συνεχεία θα λάβει χώρα η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Φιλίππου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου, των παιδιών του Κατηχητικού Σχολείου,του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμματικούς και των προσκεκλημένων πολιτιστικών Συλλόγων.

· Το πρωί της εορτής και περί ώραν 7:00 πμ θα τελεσθεί η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος.

· Το απόγευμα της εορτής και ώρα 17:00 μμ η Ακολουθία του μεθεόρτιου Εσπερινού και εν συνεχεία η Ιερά Παράκληση του Αγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close