Γεγονότα

"Γιορτές αγάπης" στον δήμο Αγρινίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο (φωτο)

geg-giorti-agapis4

Με σκοπό την έγκαιρη και την όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη βοήθεια για τις μέρες του Πάσχα των εκατοντάδων οικογενειών του δήμου Αγρινίου που απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου, ο δήμος σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και επαγγελματίες , όπως οι ηχολήπτες , η ΠΑΕ Παναιτωλικός , μουσικοί,  αλλά και εθελοντές, διοργάνωσε σήμερα σε κεντρικά σημεία του Αγρινίου, στη Στράτο αλλά και το Παναιτώλιο “Γιορτή Αγάπης”.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα οι περισσότερες και εκπρόσωποι του δήμου μαζί με εθελοντές δέχτηκαν τρόφιμα από πολίτες, φορείς και ντόπιες επιχειρήσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ήταν σημαντική η συμβολή τοπικών μουσικών συνόλων   αλλά και ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού.geg-giorti-agapis3

Μικρές γιορτές στήθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας, την πλατεία Σουλίου, την πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, στην πλατεία Δ.Δ. Στράτου  και τον προαύλιος χώρος Αγίας Τριάδας του Παναιτωλίου .

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στο Κοινωνικό Παντοπωλεία, μπορούν βέβαια να το πράξουν και τις επόμενες μέρες.geg-giorti-agapis1

“Πρόκειται για μια γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Δεν προσπαθούμε να πείσουμε, αλλά να ευαισθητοποιήσουμε. Να δείξουμε ότι τους θέλουμε κοντά μας για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο έργο μας. Και φυσικά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, ενώ η χαρά που δίνουν τα μουσικά σύνολα, με την προσπάθεια να γίνεται καθαρά αφιλοκερδώς, είναι η απόδειξη ότι η πόλη αυτή παράγει μαζί με τη μουσική και ευαισθησία που την έχουμε ανάγκη σήμερα πιο πολύ από ποτέ” , αναφέρει ο αντιδήμαρχος Κ. Καλαντζής μιλώντας στο agriniopress.grDSCN6514

DSCN6516

geg-giorti-agapis5

geg-giorti-agapis6

geg-giorti-agapis7

geg-giorti-agapis9

geg-giorti-agapis10

H ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου:

“Μεγάλη επιτυχία είχε η  «ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ»  που διοργάνωσε ο  Δήμος Αγρινίου, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο του κοινωνικού παντοπωλείου.

«Το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, που εκδηλώθηκε  έμπρακτα στην «ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ»  μας οπλίζει με δύναμη,  να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και  να δηλώνουμε «παρών» δίπλα σε όλους αυτούς που αγωνίζονται για αξιοπρεπή διαβίωση» ανέφερε σε δηλώσεις του  ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Η δράση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς συγκεντρώθηκε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων υπέρ των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε περιοχές που είχαν στηθεί τα καλάθια τροφίμων : Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Σουλίου, Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, Δ Δ Στράτου,  και στην Αγία Τριάδα, Παναιτωλίου .

«Άλλη μια δράση του Δήμου εστέφθη από  επιτυχία. Καταφέραμε και γεμίσαμε τα ράφια του Κοινωνικού παντοπωλείου από την ανέλπιστη  συμμετοχή και  προσφορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ  που  καταφέραμε  να δώσουμε  τη δυνατότητα  σε όλους τους συμπολίτες μας να κάνουν  Πάσχα» τόνισε ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, Κώστας Καλαντζής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  με τη στήριξη  της  «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» , των «μουσικών συνόλων» και των ηχοληπτών  του Αγρινίου.

Ο Δήμος Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλους, για τη μέχρι τώρα συνεργασία και στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο .”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button