Γεγονότα

Γιορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στο Δήμο Αγρινίου

koi-enoples-agr1Mε λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στο Δήμο Αγρινίου, σήμερα 21η Νοεμβρίου, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου. Κατά το φετινό εορτασμό στο Αγρίνιο έγινε  γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ. και τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2015.

koi-enoples-agr2
Το πρωί στο Αγρίνιο, τελέσθηκε επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής. Μετά το πέρας της Δοξολογίας, εκφωνήθηκε ομιλία  από τον Αντγο (ΠΖ-ΚΔ) ε.α. κ. Κολιοπάνο Ευστάθιο, Μέλος της ΕAΑΣ Ν. Αιτ/νίας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στη πλατεία Μαρίας Δημάδη και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου. Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου. Ακολούθησε προσφορά καφέ στην αίθουσα της Λέσχης της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ν. Αιτ/νίας.
koi-enoples-agr3   «Σήμερα τιμούμε τα Εισόδια της Θεοτόκου και ταυτόχρονα γιορτάζουν οι Ένοπλές Δυνάμεις, αναδεικνύοντας έτσι τη διαχρονική σύνδεση πατρίδας και Ορθοδοξίας. Χρόνια Πολλά και η  Παναγία ας δίνει δύναμη σε όλους να αντεπεξέλθουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας»
ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

koi-enoples-agr4

koi-enoples-agr5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close