Ροή Ειδήσεων

Γιόρτασε τα τρια χρόνια της η Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αιτωλ/νίας

koi-pita-omadathilasmouΗ Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αιτωλοακαρνανίας (https://www.facebook.com/groups/aitoloakarnania.thilasmos/), μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας (https://www.facebook.com/thilazo/ ),   γιόρτασε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου τα τρία χρόνια ύπαρξής της, στην πόλη του Αγρινίου.

Στα τρία αυτά χρόνια, η ομάδα και τα μέλη που την αποτελούν, βρίσκονται εθελοντικά δίπλα στις μητέρες του Νομού μας, με σκοπό την ενημέρωση και την αλληλοϋποστήριξη σε θέματα θηλασμού και μητρότητας!!

Οι μητέρες που παρευρέθησαν στην γιορτή, εκτός από τα γενέθλια της ομάδας, έκοψαν και την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για την πόλη του Αγρινίου, σε ένα ζεστό για μικρούς και μεγάλους χώρο!!

“Από την Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αιτωλοακαρνανίας, θα ακολουθήσουν άλλες δύο εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, για τις πόλεις του Μεσολογγίου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. (https://www.facebook.com/events/414144982258509/) και της Ναυπάκτου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ.  (https://www.facebook.com/events/1845697452310366/)!!”, όπως ενημερώνουν οι συντονίστριες της ομάδας Μαρία Γυφτογιάννη, Βίβιαν Θωμάτου, Σπυριδούλα Σιαμά, Ηρώ Φραγκούλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close