ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Γιώργος Βαρεμένος: Η Αγία Σοφία και η κυβερνητική αφασία

Δήλωση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχη Υποδομών – Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ:

“Ένα ερώτημα: Στην πρόσφατη συνομιλία τους ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έθεσε στον κ. Ερντογάν το θέμα της Αγίας Σοφίας και ΑΝ το έθεσε ποια απάντηση πήρε;

Αν η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ οι κατ’ επάγγελμα και δήθεν πατριώτες θα χτυπούσαν τις καμπάνες των εκκλησιών, ενώ τώρα κατέφυγαν στην ένοχη σιωπή. Μια καμπάνα όμως ηχεί για τους κινδύνους που ενέχει η πολιτική ή μη πολιτική μιας κυβέρνησης χωρίς έρμα.Ο κ. Βορίδης θέλει αντίποινα στο σπίτι του Κεμάλ, ο κ. Γεωργιάδης το θεωρεί ελληνοτουρκική διαφορά σε αντίθεση με τον κ. Πέτσα που δεν το θεωρεί, ο κ. Βαρβιτσιώτης προφήτευε ότι ο Ερντογάν δεν θα τολμήσει, τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης τρέχει πίσω από τους επικοινωνιολόγους.

Αν θεωρεί ότι με τον ίδιο αυτό τρόπο θα αντιμετωπίσει την Τουρκική προκλητικότητα, πλανάται πλάνην οικτράν. Η διαβεβαίωση του Κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Τράμπ, ότι η Ελλάδα είναι προβλέψιμος σύμμαχος σε αντίθεση με την Τουρκία που είναι απρόβλεπτος, απεδείχθη ότι δεν οδηγεί πουθενά εκτός και αν συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε, όπως δεν γνωρίζουμε και το περιεχόμενο της συνομιλίας Μητσοτάκη-Ερντογάν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button