ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Γιώργος Βαρεμένος για το κλειδομάζωμα: «Σε καλή μεριά»

«Καλές δουλειές στην κυβέρνηση» ευχήθηκε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Βαρεμένος, δείχνοντας την φωτογραφία με τον σωρό των κλειδιών που μάζεψαν οι καταστηματάρχες της εστίασης στην Αιτωλοακαρνανία.

«Για όσους δεν τα παρέδωσαν», πρόσθεσε, «πιθανόν ο κ. υπουργός Ανάπτυξης να διαθέτει αντικλείδια, αλλά μαζί με τα καταστήματα να αναλάβουν και τα χρέη. Μιλάμε, για μια χώρα που διαθέτει έναν θανάσιμο συνδυασμό δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, αλλά ο πρωθυπουργός στο ΣΚΑΙ είπε ότι δεν θα πάμε σε μνημόνιο, επικαλούμενος τα σημερινά χαμηλά επιτόκια και το γεγονός ότι οι Έλληνες μέσα στο λοκντάουν αποταμιεύουν», συμπλήρωσε.

«Μάλλον υπάρχει πρόβλημα επαφής με την πραγματικότητα. Εδώ οι παραγωγοί, μέσα στο λοκντάουν, αγωνιούν να διοχετεύσουν τα φρέσκα προϊόντα τους στη αγορά και η κυβέρνηση απεργάζεται να φέρει Ν/Σ για την είσοδο εταιρειών με την μορφή ΣΔΙΤ στις λαϊκές αγορές. Με τέτοια νομοθέτηση και θέλετε να μην υπάρξουν διαμαρτυρίες;» αναρωτήθηκε ο κ. Βαρεμένος.

«Για τα πανεπιστήμια», τόνισε, «όπου υπάρχουν προβλήματα παραβατικότητας, θα μπορούσαν να επιλεγούν βέλτιστες πρακτικές που ισχύουν σε ξένα πανεπιστήμια και όχι η σώνει και καλά επιβολή της αστυνομίας, κάτι με το οποίο διαφωνούν και συντηρητικοί πολιτικοί. Είμαστε κατά της βίας, ο δε κ. Γεωργιάδης να πηγαίνει στα πανεπιστήμια για να δει τί εστί διάλογος και όχι απέραντοι μονόλογοι υπουργών χωρίς αντίκρουση, κάτι που δεν συνιστά δημοκρατία», κατάληξε ο κ. Βαρεμένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button