ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Γιώργος Βαρεμένος: «Επαγρύπνηση και όχι εμβολιαστικός τουρισμός»

Σε δήλωση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Γιώργου Βαρεμένου σχετικά με την οριακή αντοχή των δομών υγείας στην Δυτική Ελλάδα και τα προβλήματα στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της Αιτωλοακαρνανίας αναφέρεται:

«Ορισμένοι που ασχολούνται με την ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων, θεωρούν ότι είναι δυνατόν το σύστημα στην Δυτική Ελλάδα να δεχθεί πιέσεις ως το τέλος της πρώτης βδομάδας του Μαρτίου. Για την Αιτωλοακαρνανία, συγκεκριμένα, φοβoύνται εφαρμογή της θεωρίας των «παρθένων περιοχών». Άρα, σε περίπτωση αδυναμίας της Πάτρας να αντεπεξέλθει, πρέπει να υπάρχουν έτοιμες εναλλακτικές ενίσχυσης του συστήματος.


Να σημειώσω ότι άκαρπες κατέστησαν επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ για θέματα εξασφάλισης της ετοιμότητας του συστήματος, αλλά και για το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί στην Αιτωλοακαρνανία καρκινοβατούν επικίνδυνα. Για το γεγονός της μετακίνησης κατοίκων του Αγρινίου σε Αιτωλικό και Θέρμο για να εμβολιασθούν, μου ειπώθηκε από αρμόδιους εμβολιαστικών κέντρων ότι είναι κεντρική επιλογή και υπερβαίνει τις εδώ διευθύνσεις. Το ερώτημα παραμένει εάν αυτοί οι αρμόδιοι, που σχεδιάζουν τους εμβολιασμούς, έχουν έναν χάρτη της Ελλάδας μπροστά τους, ή θέλουν να ενισχύσουν τον εσωτερικό τουρισμό εν μέσω lockdown».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button