ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γιώργος Τράγκας: Με τεχνητό νεφρό η νεφρική λειτουργία – Μάχη ζωής για τον γνωστό δημοσιογράφο

Παραμένει διασωληνωμένος – «Θα πηγαίνουμε ώρα ώρα και μέρα μέρα»

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό. «Δίνει πραγματικά μια μάχη ζωής. Και οι γιατροί αυτό που λένε είναι ότι δείχνει ότι αυτή τη στιγμή είναι μαχητής», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης.

Ο Γιώργος Τράγκας παραμένει διασωληνωμένος και «έχουμε μπροστά δρόμο γιατί είμαστε σε κρίσιμη στιγμή. Θα έχουμε και κρίσιμη εβδομάδα. Θα πηγαίνουμε ώρα ώρα και μέρα μέρα.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος, δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό. «Δίνει πραγματικά μια μάχη ζωής. Και οι γιατροί αυτό που λένε είναι ότι δείχνει ότι αυτή τη στιγμή είναι μαχητής», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης.

Ο Γιώργος Τράγκας παραμένει διασωληνωμένος και «έχουμε μπροστά δρόμο γιατί είμαστε σε κρίσιμη στιγμή. Θα έχουμε και κρίσιμη εβδομάδα. Θα πηγαίνουμε ώρα ώρα και μέρα μέρα.


Το στοίχημα ήταν από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Όσο γίνεται αυτό κερδίζουμε χρόνο και θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να μπορέσει να δείξει μια σταθερή εικόνα κλινική για να μπορέσουμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα. Είχαμε μια κλινική εικόνα πολύ επιβαρυμένη», σημείωσε ο κ. Κουρτζίδης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Σχετικά με το γεγονός ότι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ο εκπρόσωπος σημείωσε: «Αν δεν λειτουργούσαν οι πιθανότητες που έδιναν για κάποια τυχόν παρενέργεια ή για επιπλοκή στο θέμα ρύθμισης του σακχάρου του, ασφαλώς θα ήταν καλύτερη η κλινική του εικόνα αυτή τη στιγμή, Μπορεί και να μην είχε διασωληνωθεί».

Για τη σύζυγο του Γιώργου Τράγκα ανέφερε ότι νόσησε με κορονοϊό αλλά με ήπια συμπτώματα.

newsbeast.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button