Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γιώργος Σωτηρόπουλος: Δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Τι αναφέρει σε δήλωση

Δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ο Γιώργος Σωτηρόπουλος όπως ο ίδιος ανακοίνωσε.

Ο κ. Σωτηρόπουλος είχε καταθέσει πρόταση για ενιαίο ψηφοδέλτιο όμως, όπως αναφέρει, το επόμενο διάστημα «υπήρξαν κινήσεις που έγιναν στον επιμελητηριακό κόσμο της περιοχής και δεν έδειξαν να έχουν την συγκεκριμένη κατεύθυνση».


«Αντίθετα, έλαβα εκατοντάδες μηνύματα από συναδέλφους οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι συντάσσονται με την πρόταση και δεν θέλουν να γίνει το Επιμελητήριο πεδίο πολιτικής και προσωπικής αντιπαράθεσης», τονίζει σε δήλωσή του και πρόσθεσε πως «αυτή η αναντιστοιχία κατέδειξε ότι δεν είμαστε όλοι στρατευμένοι στην ίδια κατεύθυνση και δεν είμαστε όλοι το ίδιο διατεθειμένοι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Άλλες επαφές που έγιναν, κατέδειξαν ότι δεν έχει ωριμάσει η ιδέα στην συνείδηση όλων, με αποτέλεσμα να γίνονται περιχαρακωμένες συζητήσεις, κάτι που δεν επιθυμώ και δεν με αφορά».

Η δήλωση του κ. Σωτηρόπουλου:

«Ευχαριστώ τους χιλιάδες συναδέλφους που αγκάλιασαν την πρόταση για ενιαίο Επιμελητήριο

Πριν από λίγο διάστημα πήρα την πρωτοβουλία και κατέθεσα μια πρόταση για το πώς πιστεύω ότι πρέπει να οδηγηθεί το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές της χώρας.

Η πρόταση περιελάμβανε σχεδιασμό για μετρήσιμα αποτελέσματα από ανθρώπους που ξέρουν τα επιμελητηριακά θέματα και ενότητα χωρίς εγωισμούς και προσωπικές επιδιώξεις. Αυτό ήταν ξεκάθαρο ότι θα επιτυγχάνονταν μόνο με ένα ενιαίο και συμπαγές ψηφοδέλτιο για όλες οι δυνάμεις της καινοτομίας και τις επιχειρηματικότητας.

Τις μέρες που ακολούθησαν, υπήρξαν κινήσεις που έγιναν στον επιμελητηριακό κόσμο της περιοχής και δεν έδειξαν να έχουν την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αντίθετα, έλαβα εκατοντάδες μηνύματα από συναδέλφους οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι συντάσσονται με την πρόταση και δεν θέλουν να γίνει το Επιμελητήριο πεδίο πολιτικής και προσωπικής αντιπαράθεσης.

Αυτή η αναντιστοιχία κατέδειξε ότι δεν είμαστε όλοι στρατευμένοι στην ίδια κατεύθυνση και δεν είμαστε όλοι το ίδιο διατεθειμένοι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Άλλες επαφές που έγιναν, κατέδειξαν ότι δεν έχει ωριμάσει η ιδέα στην συνείδηση όλων, με αποτέλεσμα να γίνονται περιχαρακωμένες συζητήσεις, κάτι που δεν επιθυμώ και δεν με αφορά.

Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένα, ανακοινώνω ότι η πρότασή μου δεν υφίσταται πλέον και δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου. Οι χιλιάδες φίλοι που στήριξαν την πρότασή μου και συντάχθηκαν με αυτή ίσως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να προκύψει κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της δουλειάς και του επιχειρείν που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου, τους συνεργάτες μου στο Επιμελητήριο και όλους τους συναδέλφους στα όργανα του θεσμού. Πάνω από όλους τους υπαλλήλους του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, με τους οποίους είχα πάντα τις καλύτερες σχέσεις. Η καθημερινή δουλειά μας και η κοινωνία όπου πρέπει να είμαστε ενεργοί χρειάζονται την αφοσίωσή μας, δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο».

Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button