Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ο Γιώργος Πολύζος με την “Αντίσταση Πολιτών”: “Φτάνει πια με τους σωτήρες”

63 χρόνια ζωής, 50 χρόνια κοινωνικής, συνδικαλιστικής και πολιτικής αγωνιστικής συνεισφοράς. Αυτός είναι ο Γιώργος Πολύζος, σημερινός πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την “Αντίσταση Πολιτών στη δυτική Ελλάδα”.

Ακολουθεί το σύντομο βιογραφικό και το μήνυμα του υποψηφίου:


Ο Γιώργος Πολύζος, με την πτώση της χούντας, όντας φοιτητής στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών – ΑΣΟΕΕ εκλέγεται στο πρώτο ΔΣ Αιτωλοακαρνάνων φοιτητών, καθώς και αντιπρόσωπος από την ΑΣΟΕΕ στο πρώτο μεταδικτατορικό πανσπουδαστικό συνέδριο

Πολιτικά δραστηριοποιείται στην μαρξιστική τάση του ΠΑΣΟΚ, που εκφράζονταν από την εφημερίδα ΄΄Ξεκίνημα΄΄ και αργότερα ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής αυτής της τάσης, συμμετέχοντας επίσης σε όλους τους φοιτητικούς αγώνες μέχρι και το 1979, οπότε και στρατεύεται.

Επιστρέφει στο Αγρίνιο το 1981 και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης και αργότερα μαζί με άλλους εκδίδει την πρώτη έγχρωμη εφημερίδα στο Αγρίνιο με το όνομα ΄΄Προσεγγίσεις΄΄.

Μαζί με άλλους επαγγελματίες δημιουργεί το πρώτο σωματείο καφέ μπαρ καφετεριών ζαχαροπλαστών και εκλέγεται στο πρώτο ΔΣ του συλλόγου· Ταυτόχρονα εκλέγεται στην Ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνων Αιτωλοακαρνανίας, καταλαμβάνοντας την θέση του γενικού γραμματέα.

Αργότερα συμμετείχε στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας από τη θέση του αντιπρόεδρου. Συμμετέχει ανελλιπώς μέχρι σήμερα και πλέον για δεύτερη θητεία βρίσκεται στη θέση του πρόεδρου.

Επίσης εκλέγεται με την παράταξη ΡΑΚΕΒΕ στο ΔΣ του ανώτερου συνδικαλιστικού οργάνου των ΕΒΕ την ΓΣΕΒΕΕ.

Στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης συμμετέχει ενεργά σε διάφορα νομικά πρόσωπα του Δήμου Αγρινίου.

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με την ‘’άμεση δημοκρατία’’ με επικεφαλής το Μανώλη Γλέζο.

Το μήνυμα του Γ. Πολύζου:

Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ‘’Αντίσταση πολιτών δυτικής Ελλάδας’’ με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου.

Αγωνίζεται μαζί με αποφασισμένους πολίτες να υποστηρίξουν ολόπλευρα και να προωθήσουν τη συνολική συμμετοχή όλων των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων και τον έλεγχο των δημόσιων και δημοτικών φορέων της Περιφέρειάς μας.

«Φτάνει πια με τους σωτήρες, είμαστε πολίτες,
δεν είμαστε ηλίθιοι

Θέλουμε αξιοπρέπεια, δεν παραιτούμαστε, σηκώνουμε το κεφάλι μας, οργανωνόμαστε και συλλογικά συμμετέχουμε στις εξελίξεις που αφορούν τη ζωή μας στον τόπο μας.»

Γιώργος Ν. Πολύζος

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Και καπου εκει μπροστα διακρινουμε …….τον γραφια με το σκυλακι!!!τι επαγγελμα κανεις???’γαυγιζω για να διοριστω στο δημο’!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button