Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Γιώργος Παπαγιάννης: Ο chef πού “εμπνέεται”από την Ορεινή Ναυπακτία

Ο Γιώργος Παπαγιάννης γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1979 στην Πάτρα.Κατάγεται από την Γραμμένη Οξυά Ορεινής Ναυπακτίας. Μεγάλωσε στο Μεσολόγγι όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματα.Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα 24 του χρόνια την σχολή της μαγειρικής τέχνης του Μεσολογγίου.Μέχρι και σήμερα ασκεί το επάγγελμα του chef σε καταξιωμένα μαγαζιά
Πηγή έμπνευσης η γιαγιά του και η μητέρα του, που τόν ώθησαν στο να δημιουργεί παραδοσιακές συνταγές και γευστικά πιάτα από τον τόπο του και όχι μόνο.
Ξεχώρισε για τις τολμηρές και καινοτόμες ιδέες του τις οποίες ενίσχυσε με σεμιναριακή εξειδίκευση υπό την αιγίδα του ΕΦΕΤ καί όλα δείχνουν ότι ανατέλλει το «άστρο» του, στο χώρο της επαγγελματικής μαγειρικής

Μετά από σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή κέρδισε το στοίχημα με τον εαυτό του κυκλοφορόντας το πρώτο του βιβλίο με τίτλο


‘Παραδοσιακές Συνταγές με τις οποίες μεγάλωσα’

Φωτογραφίες  από το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη όπου έγινε η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου μαγειρικής του σεφ Γιώργου Παπαγιάννη, με τίτλο «Παραδοσιακές Συνταγές με τις οποίες Μεγάλωσα» παρουσία πολλών συγχωριανών και συμπατριωτών .

Η παρουσίαση έγινε από τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ανδρίτσο από την Γραμμένη Οξυά

Φωτογραφία του Γιωργος Παπαγιαννης.

Φωτογραφία του Γιωργος Παπαγιαννης.

e-nafpaktia.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button