Γεγονότα

Γιατροί & εργαζόμενοι του Γ.Ν. Αγρινίου ενημερώνουν για τη συνάντηση τους με την ηγεσία του Υπ. Υγείας

epi-nosokomeio-epeigonta2Με αφορμή την ανταλλαγή απόψεων και ερμηνειών σε θέματα που αφορούν το νοσοκομείο Αγρινίου και είδαν το φως της δημοσιότητας   δια μέσου  αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου Αγρινίου, γιατρών και λοιπών εργαζόμενων, ενημερώνουν πως πραγματοποίησαν πρόσφατα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας.

Σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης οι εκπρόσωποι των ιατρών και των εργαζομένων στο νοσοκομείο επισημαίνουν μεταξύ άλλων πως κατατέθηκαν προς συζήτηση πολλά θέματα, όπως και αυτό της διοίκησης:

“Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι όλα αυτά που μας απασχόλησαν και έχουν γραφτεί με σαφήνεια από τη μεριά μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Εκτός από το θέμα της διοίκησης, που σαφώς και τέθηκε επί τάπητος, γιατί πολύ απλά δεν έχει αλλάξει τίποτα για εμάς, κρίναμε σκόπιμο να παραθέσουμε και με γραπτό πλέον υπόμνημά μας μια σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία του νοσοκομείου μας και που τουλάχιστον για εμάς αποτελούν προτεραιότητες σε αντίθεση με εκείνες που επιλέγει η διοίκηση να υλοποιεί.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Όποιες ενέργειες κάνουμε, γίνονται με γνώμονα το συμφέρον του νοσοκομείου και του τόπου μας, γιατί έχουμε επιλέξει να περάσουμε τη ζωή μας σε αυτό τον εργασιακό χώρο σε αντίθεση με τους διοικητές, που είναι προσωρινοί αλλά που πολλές φορές οι επιλογές τους μένουν και δυστυχώς δημιουργούν προβλήματα στον χώρο εργασίας μας για πολύ χρόνο. Όλα όσα γράφονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούν απλά ερμηνείες των ίδιων και τίποτα παραπάνω. Καλή η επικοινωνία αλλά οφείλει να αποτυπώνει την πραγματικότητα αλλιώς αποτελεί πηγή σκόπιμων ή άσκοπων αντιπαραθέσεων.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button