ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Γιατί «τα βρόντηξαν» υγειονομικοί του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Σε ομαδική παραίτηση από την Ο.Μ. Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησαν γνωστά τοπικά στελέχη του κόμματος, μετά τις διαδικασίες συγκρότησης νέας Νομαρχιακής Επιτροπής στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι παραιτήσεις ήταν γνωστές εδώ και μέρες, χωρίς όμως να είναι γνωστά όλα τα ονόματα των παιραιτηθέντων αλλά και το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλαν.

Οι παραιτήσεις είναι συνολικά δέκα και οι ενστάσεις εστιάζονται στον τρόπο συγκρότησης της νέας Νομαρχιακής, δια του διορισμού της, αλά και στο γεγονός ότι σε αυτήν δεν συμμετέχουν στελέχη από τον υγειονομικό κλάδο.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Οι κάτωθι αναφερόμενοι και υπογράφοντες της Ο.Μ. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ και μετά την παραίτηση του Γραμματέα της Ο.Μ., αποφασίζουμε την ομαδική παραίτησή μας από την ανωτέρω Ο.Μ.

Καταγγέλλουμε την διαδικασία του “διορισμού” της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας που απαξίωσε αρχικά την διαδικασία εκλογών και κατόπιν την Ο.Μ.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ενέργειες που δεν συνάδουν με τις διαδικασίες ενός Δημοκρατικού Κόμματος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

Νιώθουμε απογοήτευση και αγανάκτηση με όλα αυτά που συνέβησαν κατά την διαδικασία εκλογής της νέας Ν.Ε.

Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, πιστοί στις αρχές και την ιδεολογία μας αλλά με αγανάκτηση, το ξαναλέμε, απέχουμε από μια Ν.Ε. που βγήκε με συναλλαγή και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι!

Επιφυλασσόμαστε για την περαιτέρω στάση μας ακόμη και για την παραμονή μας στο ΣΥΡΙΖΑ.

Κων/νος Διαμάντης
Παύλος Σαράκης
Βαγγέλης Ζιώγας
Βαγγέλης Μαχαλιώτης
Δημήτρης Κατσαούνης
Βαγγέλης Παπασπύρος
Γιώργος Καραχρήστος
Νίκος Καραχρήστος
Παναγιώτης Νικάκης
Μελπομένη Κατσαρού”

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button