Δυτική Ελλάδα

Γιατί να προτιμήσετε την texnitesonline.gr (video)

epi-texnitesonline
Η TexnitesOnline.gr πολύ απλά λύνει το πρόβλημα του ιδιώτη που αναζητεί επαγγελματία για να πραγματοποιήσει μια εργασία, στο σπίτι, ή στον επαγγελματικό του χώρο, πετυχαίνοντας την καλύτερη ποιότητα εργασίας και την καλύτερη τιμή.
Ο ιδιώτης πελάτης, δεν έχει παρά να μπει στο site www.texnitesonline.gr και να καταγράψει την αγγελία εργασίας που θέλει να πραγματοποιήσει, καθώς και το κόστος που εκτιμά. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ένας διαγωνισμός. Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το έργο, υποβάλλουν τις προσφορές τους και ο ανταγωνισμός -ως γνωστόν- αποβαίνει πάντα υπέρ του πελάτη. Επειδή, όμως, η φθηνή τιμή δεν σημαίνει και απαραιτήτως καλό αποτέλεσμα, ο ενδιαφερόμενος πελάτης που βλέπει τις προσφορές των τεχνιτών, μπορεί να συμβουλευτεί τα προφίλ των επαγγελματιών και να βρει πολλές πληροφορίες για τη δουλειά τους, φωτογραφίες προηγούμενων εργασιών, πτυχία, πιστοποιήσεις, αλλά και –το σημαντικότερο- αξιολογήσεις προηγούμενων πελατών. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν έχουν κανένα κόστος για τον πελάτη!

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 2300 αξιολογημένοι τεχνίτες από όλες τις ειδικότητες πανελλαδικά, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη επιλογή.

Like us: www.facebook.com/TexnitesOnline
Follow us: www.twitter.com/TexnitesOnline1
Web: www.TexnitesOnline.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button