Δυτική Ελλάδα

Γιατί "κόπηκε" ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος;

mitropoulosΈκπληξη αποτέλεσε, πέραν της αποστρατείας του κ. Βλάση Βαλατσού, η εκπαραθύρωση από την επετηρίδα του γενικού αστυνομικού διευθυντή δυτικής Ελλάδας Αδαμάντιου Μητρόπουλου.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι δόθηκε μάχη από την ηγεσία για τη διατήρηση του, πλην όμως όπως έχουμε γράψει, άλλες οι βουλές της Κουμουνδούρου.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Κατά μία παράξενη σύμπτωση, δύο κορυφαίοι αξιωματικοί που χειρίστηκαν από πολύ κοντά την γνωστή υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη κόπηκαν ή κατ’ άλλους θυσιάστηκαν. Και ο λόγος για τον κ. Μπάκα ως επιθεωρητή νότιας Ελλάδας και του κ. Μητρόπουλου ως δυτικής Ελλάδας. Ήταν όμως αυτός ο λόγος ως απόδειξη κακής διαχείρισης της υπόθεσης από αστυνομικής πλευράς; Αναμφίβολα όχι. Ο κ. Μπάκας “πλήρωσε” την παραμονή του υπαρχηγού και ο Μητρόπουλος, την τελική επικράτηση υποστράτηγου που εκτελεί καθήκοντα στο λεκανοπέδιο.

Ο δεύτερος που πλήρωσε το μάρμαρο της σκιαμαχιας ήταν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Ιονίων Νήσων, Γιώργος Τσιρογιάννης, ο οποίος και αυτός σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr υπήρξε θύμα καραμπόλας, ώστε να διασωθεί υποστράτηγος που και αυτός θητεύει στο λεκανοπέδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button