ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Γιάννης Αναστασίου: «Κάναμε τα πάντα για να χάσουμε»

Απογοητευμένος και ανήμπορος να εξηγήσει το πώς ο Παναιτωλικός ηττήθηκε ξανά εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου με το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε τα πάντα για να χάσουμε. Είναι δύσκολο να αναλυθεί. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά καταλήξαμε να μην πάρουμε τίποτα. Το έχουμε πάθει πολλές φορές αυτή τη σεζόν. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η αστοχία δεν είναι θέμα τύχης. Εμείς δεν το πιστεύουμε. Δεν είμαστε καθόλου κυνικοί. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Την μία δεν μπορείς να το καταλάβεις την άλλη δεν μπορείς να το εξηγήσεις, με αυτά που λες εσύ ο ίδιος σημειώνει στον εαυτό σου, τι σόι προπονητής είσαι Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ή να εξηγήσεις τι συμβαίνει και οι παίκτες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Τά πράγματα είναι απλά, οι παίκτες δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση και όταν δεν έχεις καλή φυσική κατάσταση μία το σώμα δεν είναι στη σωστή θέση την άλλη το πόδι δεν έχει καλό έλεγχο , το σουτ δεν έχει δύναμη,με την πάροδο του χρόνου πέφτει και η απόδοση καί κάτι πού πολύ.Το ποίο σημαντικό που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι η μειωμένη φυσική κατάσταση δεν φέρνει κούραση μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα ναι αποτέλεσμα να κάνουν άλλα ντάλα Και Το κακό είναι ότι δεν το καταλαβαίνουν.Το 75% των ποδοσφαιριστών δεν τους αρέσει και πολύ το τρέξιμο Και όταν τρέχουν το κάνουν σαν αγγαρεία Και όταν τρέχουμε ο σκοπός δεν είναι αν θα βγάλουμε 10 χιλιόμετρα αλλά σε τί χρόνο θά τά βγάλουμε ,αν είναι σε 34 λεπτά είναι καλά, Άν είναι 36 λιγότερο καλά από 36 καί πάνω τα πράγματα δεν πάνε καλά ,το τρέξιμο είναι η βάση της φυσικής κατάστασης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button