Δυτική Ελλάδα

Για την επιχειρηματικότητα μίλησαν Χατζηδάκης- Διοίκηση Επιμελητηρίου

po-xatzidakis-epimel1

Με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας συναντήθηκε στα γραφεία του φορέα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης στο περιθώριο της εκδήλωσης  για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Αγρινίου της ΝΔ.

Ο κ. Χατζηδάκης είχε ενημερωτική σύσκεψη στην οποία ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής τον ενημέρωσε για την πορεία και τα σοβαρά προβλήματα των επιχειρήσεων στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο φορέας για την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη στην περιοχή. Επίσης, δεδομένου ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Υπουργού Ανάπτυξης στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, έγινε μια παρουσίαση των σημαντικότερων τομέων στην παραγωγικότητα του νομού.

po-xatzidakis-epimel2

Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για καλυτέρευση του περιβάλλοντος σε σύντομο διάστημα ενώ αναγνώρισε το μείζον θέμα της χρηματοδότησης το οποίο όμως θα λυθεί μόνο μέσω της εμπιστοσύνης στη συνολική προσπάθεια της χώρας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Καραγκούνης, ενώ τον τεχνικό κόσμο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ του νομού κ. Κ. Ρόκος.

Είχε προηγηθεί η προσφορά αναμνηστικών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στον κ. Χατζηδάκη εκ μέρους του κ. Τσιχριτζή. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στη συνέχεια περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και είδε από κοντά τον εκθεσιακό χώρο με τα προϊόντα του νομού.

po-xatzidakis-epimel3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button