ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Για «ιδιότυπο αποκλεισμό» κάνουν λόγο στην Βαρνακιώτη-«Αναγκαίο κακό λόγω των έργων» λένε απο τον Δήμο

Δεν διαφαίνεται γρήγορα λύση με τις υπό κατάρρευση αποθήκες Ηλιού, που βρίσκονται στην ίδια γειτονιά

Οι παρεμβάσεις στην οδό Βαρνακιώτη που εκτελούνται αυτήν την περίοδο έχουν προκαλέσει προβλήματα στην καθημερινότητα περιοίκων και επαγγελματιών που όλο αυτό το διάστημα έχουν να διαχειριστούν και την κατάσταση με τις υπό κατάρρευση αποθήκες Ηλιού.

Γίνεται λόγος για ιδιότυπο αποκλεισμό αφού πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση, ενώ πρόβλημα δημιουργείται και με τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στον
5ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, όπου επίσης δεν υπάρχει πλέον πρόσβαση για όσο διάστημα εκτελούνται οι εργασίες.


Εργασίες μέσω των οποίων σαφώς η περιοχή αναβαθμίζεται, με την ταλαιπωρία, τουλάχιστον σε ότι αφορά σε αυτό το κομμάτι, να είναι προσωρινή. Απο την άλλη όμως, υπάρχει το μόνιμο πρόβλημα των αποθηκών Ηλιού. Ένα πρόβλημα που εξακολουθεί να είναι δυσεπίλυτο, τη στιγμή που εμπλέκεται και η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων.

«Πρόκειται για ένα αναγκαίο κακό. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά η εικόνα και η κατάσταση στην περιοχή θα καλυτερεύσει μετά τις παρεμβάσεις. Δεν μας ευχαριστεί να ταλαιπωρείται ο κόσμος. Πιέζουμε τα συνεργεία να κάνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται», είπε στο agriniopress o αντιδήμαρχος Αγρινίου Μίμης Σκορδόπουλος.

Όσον αφορά την κατάσταση στις καπναποθήκες Ηλιού, τίποτα έως σήμερα δεν έχει αλλάξει.

Ο δήμος έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών καθώς το κτίριο βρίσκεται σε μία επικίνδυνη για τους περαστικούς κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι άμεσα δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή για την οδό Μεσολογγίου. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα είχε γίνει γνωστή και η απόφαση του υπουργείου για την κατεδάφιση τοίχου των καπναποθηκών με τα χέρια!

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button