ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Γεωργιάδης: Έδωσε εντολή σε κλειδαρά να ανοίξει φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ-οι φαρμακοποιοί είχαν πάρει άδειες

Μάζεψε τις συνταγές των ασφαλισμένων που περίμεναν - τους κέρασε και καφέδες-«Δεσμεύομαι ότι αυτό το αίσχος δεν θα ξαναγίνει»

Στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας βρέθηκε το πρωί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Αιτία της επίσκεψης; Η αναστάτωση που προκάλεσε στους ασφαλισμένους η απουσία και των τριών φαρμακοποιών οι οποίες απουσίαζαν λόγω ασθενείας, με αποτέλεσμα το φαρμακείο να μένει κλειστό και οι ασφαλισμένοι να περιμένουν από το πρωί στην ουρά.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης πήγε στο γραφείο του όπου και χτύπησε το τηλέφωνό του. Μια κυρία τον ενημέρωσε ότι μαζί με άλλους ασθενείς με συνταγές βρίσκονταν έξω από το φαρμακείο, το οποίο παρέμενε κλειστό και διαμαρτυρήθηκε για την ταλαιπωρία. Αμέσως, ο υπουργός Υγείας επικοινώνησε με τον ΕΟΠΥΥ, ζητώντας να μάθει τι έχει συμβεί.


Όπως του είπαν μετά από σχετική έρευνα, το φαρμακείο δεν θα άνοιγε, καθώς οι τρεις φαρμακοποιοί ασθένησαν αλλά δεν ενημέρωσαν κανέναν.

Τότε, ο κ. Γεωργιάδης έδωσε εντολή να βρεθεί στον χώρο κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα, αφού τα κλειδιά τα έχουν οι υπάλληλοι που είναι ασθενείς . Ο ίδιος μετέβη στον χώρο, έχοντας μαζί του και καφέδες, συνάντησε τους ασθενείς και άρχισε να μαζεύει τις συνταγές, τις οποίες έδωσε στους υπαλλήλους. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε και η διανομή των φαρμάκων.

«Δεσμεύομαι ότι αυτό το αίσχος δεν θα ξαναγίνει και θα βρούμε άμεσα λύση» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Χ.

georgiadis eopyy2

georgiadis eopyy3

georgiadis eopyy4

georgiadis eopyy5

Πρώτο Θέμα

Χορηγούμενη

pap xmas 1000x563px Τοπική Διαφήμιση
koukounas ezgif.com resize Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Μπράβο στον υπουργό Γεωργιάδη! Μπορεί να κατηγορείται για ακραίες πολιτικές τοποθετήσεις και ιταμές επιθέσεις εναντίον αντιπάλων, όμως η συγκεκριμένη δυναμική και δίκαιη ενέργειά του τον δικαιώνει απολύτως στα μάτια της κοινής γνώμης και των ασθενών. Αίσχος για την αναισθησία των τριών φαρμακοποιών και για την ύποπτη ταυτόχρονη “ασθένειά τους”! Δικαιούνται και αυτοί να ασθενήσουν, αλλά τι κάνει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και αφήνει κλειστό ένα τόσο μεγάλο φαρμακείο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button