Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου

Λόγω μη απαρτίας στην πρώτη συνάντηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου επαναπροσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17.30 στην έδρα του Συλλόγου (Αγίου Χριστοφόρου 4, ΚΗΦΗ Δήμου Αγρινίου, πρώην ΕΛΤΑ), τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Λογοδοσία του Δ.Σ. περί της γενικής διαχειρίσεως του διαρρεύσαντος έτους και των πεπραγμένων αυτού.

2) Ψηφοφορία για την έγκριση των πεπραγμένων του Δ.Σ.

3) Διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη μελών Δ.Σ. – Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4) Άλλα θέματα (ενημέρωση κ.τ.λ.)

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία. Σε περίπτωση μη συμμετοχής το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου θα διαλυθεί.

Ειδικότερα αναφέρεται:

“Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Αφού ευχηθούμε σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία για τα παιδιά μας και τις οικογένειες όλων, θα θέλαμε ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων να σας προσκαλέσουμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17.30 στην έδρα του Συλλόγου (Αγίου Χριστοφόρου 4, ΚΗΦΗ Δήμου Αγρινίου, πρώην ΕΛΤΑ) τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να ενημερωθείτε για το έργο του Συλλόγου το περασμένο σχολικό έτος, αλλά και να γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Μέσα σε μια χρονιά διαφορετική από τις άλλες, με ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους μας λόγω της πανδημίας του κορωνο’ι’ού, ο Σύλλογός μας δραστηριοποιήθηκε διοργανώνοντας ημερίδα για τα δικαιώματα των παιδιών, δωρίζοντας παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού», δωρίζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου και στα συσσίτια του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου κατά τη διάρκεια του lockdown, ενημερώνοντας – σε συνεργασία με την 1η ΤΟΜΥ Αγρινίου – τα παιδιά μας για τη σωστή υγιεινή με τα νέα μέτρα κατά του κορωνο’ι’ού μετά το lockdown, αλλά και για τους κινδύνους του καλοκαιριού, δωρίζοντας στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα, μαρτάκια κτλ , διοργανώνοντας αποκριάτικο πάρτυ και αποχαιρετιστήριο πάρτυ με κλόουν και πολλά δώρα για τα παιδιά, δωρίζοντας βιβλία σε όλους του Παιδικούς Σταθμούς και καλύπτοντας τις τυχόν ελλείψεις ή ανάγκες τους σε ηλεκτρικές συσκευές ή υλικοτεχνικό εξοπλισμό κ.α.

Για να μπορέσει όμως ο Σύλλογος να συνεχίσει το έργο του δίπλα στα παιδιά και τις ανάγκες τους θα πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν την συνέλευση. Διαφορετικά ο Σύλλογος θα διαλυθεί στερώντας από τα παιδιά μας όλα τα οφέλη που αυτά θα απολάμβαναν. Στο χέρι όλων μας είναι να μην αφήσουμε κάτι τέτοιο να συμβεί. Ας δώσουμε όλοι το παρόν για το καλό των παιδιών μας!

Εκ του Δ. Σ. του Συλλόγου
Η Πρόεδρος
Κωνσταντινή Δημοπούλου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button