Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γενική Συνέλευση του Σωματείου Φανοποιών-Βαφέων Αιτωλοακαρνανίας

Το Σωματείο Φανοποιών-Βαφέων Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε τη Γενική του Συνέλευση το Σάββατο (11\11) στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας.

Στην εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Νικολόπουλος Αθανάσιος καθώς και ο πρόεδρος του σωματείου Φιλιππιάδας Βησσαρίων Κολοκίτσιος όπου μαζί με τα μέλη συζήτησαν και ανέπτυξαν καίρια ζητήματα του κλάδου τους.


«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή, τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτ\νίας και αντιπρόσωπο της ΟΕΒΑ στην ΓΣΕΒΕΕ Παναγιώτη Ράπτη καθώς και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ\νίας Βασίλειο Νικολέτα για την συμμετοχή τους και την στήριξή τους στο Σωματείου μας», αναφέρει σε ανακοίνωση το Σωματείο Φανοποιών – Βαφέων.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ\νίας:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ/νίας έπειτα από αίτημα του σωματείου-μέλους του Φανοποιών – Βαφέων Αιτ\νίας ανακοινώνει ότι διέθεσε την αίθουσα συνεδριάσεων της για την πραγματοποίηση της Γενικής του Συνέλευσης.

Η Γενική Συνέλευση έγινε με την παρουσία του προέδρου της ΕΟΒΕΑΜΜ κ. Νικολόπουλο Αθανάσιο και του προέδρου του σωματείου Φιλιππιάδας κ.Κολοκίτσιο Βησσαρίων.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτ\νίας είναι πάντα δίπλα στα σωματεία – μέλη του και στηρίζει οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται για ενίσχυση του κλάδου τους.

somateio vafewn (3)

somateio vafewn (1)

vafewn

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button