Δυτική Ελλάδα

Γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι στους δήμους την Παρασκευή

epi-ergazomenoi Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει :

Βρισκόμαστε πάλι στην ίδια και χειρότερη θέση απ’ ότι τον περασμένο Νοέμβριο. Οι απολύσεις πλέον είναι γεγονός, όπως κι αν θέλουν να τις βαφτίσουν, η ξεπουλημένη κυβέρνηση και οι αργυρώνητοι εργολάβοι της ενημέρωσης.

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για κανένα μας για άγνοια της κατάστασης. Βλέπουμε ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε για τους ανθρώπους, ούτε για τον «εξορθολογισμό» του Δημοσίου ούτε για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας, παρά μόνο με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου να μαζέψουν ότι έχει απομείνει στον ξεζουμισμένο Ελληνικό Λαό και ύστερα να τον προσφέρουν «είλωτα» και πεινασμένο στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα του διαχωρισμού των εργαζομένων σε δημόσιους και ιδιωτικούς και ποιος έχει πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα. Οι εργαζόμενοι όλοι μαζί πρέπει να αντιπαλέψουν αυτή την πολιτική που εξαθλιώνει ανθρώπους και αναβαθμίζει τους άρπαγες του Δημόσιου Πλούτου, με στόχο να πάρουν αυτό που τους ανήκει.

Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι δυναμική στην πράξη. Δεν έχουμε δικαίωμα με την σιωπή μας και την στάση μας να αφήσουμε να συνεχιστεί η καταστροφή της ζωής μας και των παιδιών μας.

Και αν κάποιοι νομίζουν ότι θα γλιτώσουν απ’ αυτή την λαίλαπα σήμερα, με όποια αυθαίρετα κριτήρια ορίσουν οι κρατούντες, ας σκεφτούν πως θα είναι οι εργαζόμενοι σε δύο – τρία χρόνια, μ΄ αυτή την πολιτική και τι μέλλον προβλέπεται για τους νέους και τα παιδιά μας, με ανασφάλιστη εργασία, χωρίς εργασιακά δικαιώματα, με αμοιβές «ξεροκόματο», χωρίς περίθαλψη με μόνο δικαίωμα στον Θάνατο.

Μόνο ο κοινός αγώνας των εργαζομένων  μπορεί να μπει φραγμός στο ποτάμι της εξαθλίωσης που μας παρασέρνει.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 -7- 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 Π.Μ.”

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

                                                                                         ΤΟ Δ.Σ.                                                        

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button