Δυτική Ελλάδα

Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α.

poreia-syntaxiouxoi4 (640 x 360)
Καλούνται τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. νομού Αιτωλ/νιας σε Απολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 28 Μάρτη 2018 ώρα 10:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου με θέμα: «Απολογισμός και πρόγραμμα δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Αφού μας σακάτεψαν τις συντάξεις μας, κύριες, επικουρικές, τα δώρα, την υγεία, τα κοινωνικά μας δικαιώματα, αφαίρεσαν το ΕΚΑΣ, τώρα προχωρούν σε επανυπολογισμό των συντάξεων μας και έρχονται να εφαρμόσουν τις μειώσεις της προσωπικής διαφοράς, την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων, την μείωση του αφορολόγητου με τον νόμο 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου) που μας αφαιρούν τρεις έως τέσ- σερις συντάξεις το χρόνο. Διεκδικούμε και δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ στη συνείδησή μας, ότι μας έχει αφαιρεθεί. Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμη.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να σταματήσουμε την εφαρμογή του νέου σφαγιασμού.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Καμιά νέα περικοπή στις συντάξεις. Αποκατάσταση των κύριων και επικουρικών συντάξεων, όπως ήταν πριν τις περικοπές. Επαναφορά 13ης και 14ης κύριας και επικουρικής σύνταξης. Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και ιατροφαρμακευ- τικής περίθαλψης. Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ. Με τον οργανωμένο αγώνα να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές – αντιασφαλιστικές πολιτικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button