Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων του Υπ.Πολιτισμού η Ολυμπία Βικάτου

Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού αναλαμβάνει η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος.

«Έχοντας ως εφόδια τα αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά του υποδειγματικού επαγγελματισμού, της εμπειρίας, της συνεργατικότητας και της βαθιάς γνώσης, η κ.Βικάτου, είμαι παραπάνω από βέβαιος, ότι θα αφήσει το δικό της στίγμα και σε αυτή τη νέα θέση που αναλαμβάνει. Η ΕΦ.Α. Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος κέρδισε πολλά από την παρουσία της και ο Δήμος μας επίσης», ανέφερε σε ανάρτηση ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας.


Η ανάρτηση του δημάρχου Ναυπακτίας:

«Θερμά συγχαρητήρια στην αγαπητή φίλη Ολυμπία Βικάτου για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού κατόπιν αξιοκρατικής διαγωνιστικής διαδικασίας.

Έχοντας ως εφόδια τα αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά του υποδειγματικού επαγγελματισμού, της εμπειρίας, της συνεργατικότητας και της βαθιάς γνώσης, η κ.Βικάτου, είμαι παραπάνω από βέβαιος, ότι θα αφήσει το δικό της στίγμα και σε αυτή τη νέα θέση που αναλαμβάνει.

Η ΕΦ.Α. Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος κέρδισε πολλά από την παρουσία της και ο Δήμος μας επίσης.

Είναι τιμή για όλους μας το γεγονός ότι έχουμε συνεργαστεί μαζί της και της εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία!»

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Ολυμπία Βικάτου