Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Γέμισε το Θέρμο από «θηριώδη» 4Χ4 – Μοναδικές εικόνες

Το τμήμα μηχανοκίνητου αθλητισμού της ΛΕ.Μ.Α.Θ (Λέσχη Μεικτού Αθλητισμού Θέρμου), διοργάνωσε χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, βόλτα με οχήματα 4Χ4 στο πέτρινο γεφύρι της Αρτοτίβας στον Εύηνο ποταμό και στο Καρέλι Κάτω Χρυσοβίτσας.

Από νωρίς το πρωί, φίλοι των αυτοκινήτων 4Χ4, άρχισαν να συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία του Θέρμου, προφέροντας μοναδικό θέαμα και κάνοντας τους κατοίκους και τους περαστικούς να “χαζεύουν” τα θηριώδη φτιαγμένα οχήματα αυτού του τύπου.


Εκτός από τα μέλη και τους φίλους της ΛΕΜΑΘ, το παρών έδωσαν η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” και η λέσχη 4Χ4 Αρακύνθου.

Συνολικά πάνω από 40 οχήματα με τα πληρώματά τους, ξεκίνησαν από την Χρυσοβίτσα μέσω χωμάτινης διαδρομής, καταλήγοντας στο ιστορικό γεφύρι της Αρτοτίβας στον Εύηνο ποταμό.

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο Καρέλι και στο Συρμάτινο Γεφύρι του Εύηνου Ποταμού, προσφέροντας μοναδικό θέαμα με τα περάσματά τους μέσα από τον Εύηνο ποταμό.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν όλοι οι συμμετέχοντες ήταν οι καλύτερες και εκφράστηκε η επιθυμία να ξαναγίνει η διαδρομή με διανυκτέρευση στο μοναδικό τοπίο της γέφυρας της Αρτοτίβας.

thermonews.gr

lemath 4x4.001 1 960x720

lemath 4x4.004

lemath 4x4.006

lemath 4x4.008

lemath 4x4.011

lemath 4x4.012

lemath artotiva001

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button