Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γέφυρα Τατάρνας: «Προ των πυλών» ο φωτισμός

Όπως όλα δείχνουν, η πρωτοβουλία του Γρηγόρη Φέρρα, εκπροσώπου του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη, να τοποθετηθεί φωτισμός στη γέφυρα Τατάρνας παίρνει «σάρκα και οστά».

Κλιμάκιο της ΔΕΗ μετέβη στη γέφυρα παρουσία του κ. Φέρρα, όπου και του εξήγησαν την διαδικασία εγκατάστασης του φωτισμού καθώς θα χρησιμοποιηθούν υλικά τελευταίας τεχνολογίας και με μεγάλη ανθεκτικότητα.


Η τοποθέτηση θα γίνει κατόπιν συγκεκριμένης μελέτης, ώστε να μην επηρεάζεται από το φαινόμενο συστολών-διαστολών και να αποτελέσει ένα έργο μόνιμο, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Σημειώνεται ότι πριν από ένα χρόνο περίπου, ο κ. Φέρρας απέστειλε επιστολή στην ΔΕΗ και συγκεκριμένα στην υποδιεύθυνση υδροηλεκτρικών εργοστασίων της χώρας, ούτως ώστε να παρακαμφθεί η γραφειοκρατική διαδικασία καθώς η γέφυρα Τατάρνας που συνδέει τους νομούς Ευρυτανίας-Αιτωλοακαρνανίας ανήκει σε δυο Δήμους (Δήμος Αγράφων, Δήμος Αμφιλοχίας) και σε δυο Περιφέρειες(Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας).

Η διεύθυνση υδροηλεκτρικών εργοστασίων εισάκουσε την πρόταση του κ. Φέρρα και με ενέργειες της προχώρησε προς την επίλυση του θέματος, με την διαδικασία να ξεκινάει στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου και να αναμένεται να ολοκληρωθούν λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ditikievritania.blogspot.com

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button