Αθλητισμός

ΓΕΑ:«Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ» για δεύτερη χρονιά στο Αγρίνιο

spo-trexo-vadizo-podilato

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στις 11 π.μ., στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυσή της, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει για δεύτερη χρονιά Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας στο Αγρίνιο με τίτλο «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου».

Οι αγώνες (τρέξιμο, βάδισμα, ποδηλασία) θα έχουν μη συναγωνιστικό χαρακτήρα, ενώ δεν θα απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής σε αυτούς. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διανύσουν μια απόσταση 5 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Δημοκρατίας.

Βασικός σκοπός της διοργάνωσης είναι η προώθηση του εθελοντισμού, του ευ αγωνίζεσθαι, και της συμμετοχής, κυρίως δε, των οικογενειών και των μικρών παιδιών. Πρόκειται ουσιαστικά για μια γιορτή του αθλητισμού, η οποία πέρυσι αγκαλιάστηκε με θέρμη και πλέον τείνει να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι η εν λόγω εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή, τους όρους και τον τρόπο συμμετοχής, αλλά και για την πρόσκληση προσφοράς προς τους εθελοντές, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση το προσεχές χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close