ΜουσικήΡοή Ειδήσεων

ΓΕΑ: Συμμετείχε στη μουσική παράσταση «το Νήμα» και συγχαίρει τους συντελεστές

Θερμά συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο Δήμο Αγρινίου και σε όλους τους συντελεστές της παράστασης για την άψογη διοργάνωση και το εξαιρετικό αποτέλεσμα εκφράζει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου για τη μουσική παράσταση «Το Νήμα» που «ανέβηκε» στον αύλειο χώρο των Παπαστρατείων Εκπαιδευτηρίων στο Αγρίνιο.

Τονίζεται συγκεκριμένα:


Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν αυτό που βιώσαμε χθες το βράδυ στον αύλειο χώρο των Παπαστράτειων Εκπαιδευτηρίων. Η μουσική παράσταση «ΤΟ ΝΗΜΑ», του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Βαγγέλη Παπαθανασίου, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, κυριολεκτικά καθήλωσε το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα, να δει να ξετυλίγεται μπροστά του ένας διάλογος του παρελθόντος με το παρόν.

Όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση από τη μία βρίσκονται οι παραδοσιακοί χοροί και από την άλλη ο σύγχρονος χορός. Δύο κόσμοι φαινομενικά αντίθετοι και ξένοι. Οι δύο «αταίριαστοι» δρόμοι εμφανίζονται επί σκηνής και πότε αντιδικούν, πότε συμπλέουν, πότε εκθέτουν τη διαφορετικότητά τους και πότε επιδιώκουν τη συνεννόηση…

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την κορυφαία εκδήλωση για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Εξάλλου, στους κόλπους της λειτουργούν τμήματα τόσο παραδοσιακού όσο και σύγχρονου χορού. Σύσσωμη η διοίκηση, μέλη του σωματείου, δάσκαλοι και μαθητές έδωσαν χθες βράδυ το παρών στον αύλειο χώρο των Παπαστράτειων Εκπαιδευτηρίων.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, αποτέλεσε το γεγονός, ότι στο τέλος της παράστασης μαθήτριες της Σχολής Χορού της Γ.Ε.Α., υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας και καλλιτεχνικής διευθύντριας Βάνας Ράπτη και της αρμόδιας εφόρου Ευανθίας Βασιλείου, ανέβηκαν στη σκηνή και πρόσφεραν από ένα τριαντάφυλλο στις χορεύτριες και στους χορευτές. Μια στιγμή που πιστεύουμε θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των μικρών μαθητριών μας ερχόμενες σε επαφή με πραγματικούς επαγγελματίες του είδους. Παράλληλα, στάλθηκε το μήνυμα της αναγνώρισης και της ευγνωμοσύνης προς ανθρώπους, οι οποίοι καταθέτουν την ψυχή τους επί σκηνής παράγοντας πραγματικό πολιτισμό.

Θερμά συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο Δήμο Αγρινίου και σε όλους τους συντελεστές της παράστασης για την άψογη διοργάνωση και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button