Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΓΕΑ: Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου προετοιμάζεται εντατικά για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση η ΓΕΑ έκανε γνωστό πως στις 7 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα, που λειτουργούν μέσα στο Παπαστράτειο Μέγαρο, αλλά και έξω από αυτό και οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν σε διαφορετικές ημερομηνίες για κάθε τμήμα.


Τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Αναλυτικά:

“Όλα τα τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα παιδιά, που κάθε χρόνο οι γονείς μας εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, αλλά και όλους τους ενήλικες, που ακολουθούν τα προγράμματα δραστηριοτήτων, που γνώρισαν και αγάπησαν τα τελευταία χρόνια.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου προετοιμάζεται εντατικά για την έναρξη της νέας χρονιάς. Όλα τα τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα παιδιά, που κάθε χρόνο οι γονείς μας εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, αλλά και όλους τους ενήλικες, που ακολουθούν τα προγράμματα δραστηριοτήτων, που γνώρισαν και αγάπησαν τα τελευταία χρόνια.

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα, που λειτουργούν μέσα στο Παπαστράτειο Μέγαρο, αλλά και έξω από αυτό και οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν σε διαφορετικές ημερομηνίες για κάθε τμήμα. Πάντα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις είναι πολλές αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η όρεξή μας να ξεκινήσουμε την λειτουργία του Μεγάρου και να ξαναβρεθούμε.
Οι μεγαλύτερες και ομορφότερες αίθουσες της πόλης, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, σας περιμένουν, μετά από εντατικό καθαρισμό, απολύμανση και αναθεώρηση του ωραρίου και της λειτουργίας τους.

Πληροφορίες και εγγραφές για όλα τα τμήματα στο ισόγειο του Μεγάρου από Δευτέρα – Παρασκευή, 10:30 – 13:00 και 18:30 – 21:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641024767 και 6945599849”.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button