Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΓΕΑ για τραυματισμό νεαρού αθλητή: «Κοντά στην οικογένεια και το παιδί σε ότι χρειαστούν»

Περαστικά στον νεαρό αθλητή της που τραυματίστηκε στον αγώνα μπάσκετ προμίνι κόντρα στην ΑΛΦΑ 93, εύχεται με ανακοίνωση της η ΓΕΑ. Επίσης τονίζει ότι θα είναι κοντά στην οικογένεια και το παιδί σε ότι χρειαστούν. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σύσσωμη η μπασκετική και όχι μόνο οικογένεια της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο μικρό αθλητή του συλλόγου μας Βασίλη Πλατανιά, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα προμίνι μεταξύ του συλλόγου μας και της ομάδας της ΑΛΦΑ.


Το τμήμα Μπάσκετ θα είναι κοντά στην οικογένεια και το ίδιο το παιδί σε ότι χρειαστούν. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΣΚΑΒΔΕ, που αμέσως έδωσε την εντολή για οριστική διακοπή του αγώνα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Θερμές ευχαριστίες στον προπονητή της ΑΛΦΑ Ντίνο Καραπιπέρη, που προσέφερε αμέσως τη βοήθειά του στον νεαρό αθλητή μας και τον έφορο του συλλόγου Χάρη Γεώργα για την υποστήριξή του.

Τέλος, ένα «Ευχαριστώ» στους ανθρώπους του Νοσοκομείου Αγρινίου και κυρίως στον ορθοπεδικό κύριο Παπαπάνο για την άμεση βοήθεια στον νεαρό αθλητή μας».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button