Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΓΕΑ για Ζησιμόπουλο: «Οι λέξεις είναι δύσκολο να αποτυπώσουν τον άθλο»

«Οι λέξεις είναι δύσκολο να περιγράψουν τα συναισθήματά μας και να αποτυπώσουν τον άθλο, αλλά και την ιστορική στιγμή για τον αθλητισμό του τόπου μας», ανέφερε η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου για τον Φώτη Ζησιμόπουλο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24 ωρών που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, Ταϊπέι, διανύοντας 292 χλμ!

Η ανάρτηση της ΓΕΑ:


«Ένα σπουδαίο αθλητικό κατόρθωμα, μια μεγάλη εμφάνιση για τον υπεραθλητή της ΓΕΑ! Ο Φώτης Ζησιμόπουλος τερμάτισε 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 24 ωρών που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, Ταϊπέι, διανύοντας 292 χλμ! Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο συγκεκριμένο αγώνα ο Φώτης φορούσε το εθνόσημο στο στήθος εκπροσωπώντας την Ελλάδα, με τις συμμετοχές των αθλητών να ανέρχονται περίπου σε 300 από 41 χώρες!

Με τη νίκη αυτή γίνεται ο πρώτος αθλητής στίβου του συλλόγου μας, αλλά και του Αγρινίου, που ανεβαίνει στο βάθρο ενός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος! Οι λέξεις είναι δύσκολο να περιγράψουν τα συναισθήματά μας και να αποτυπώσουν τον άθλο, αλλά και την ιστορική στιγμή για τον αθλητισμό του τόπου μας!

Φώτη συγχαρητήρια! Υπερήφανοι ως ΓΕΑ, ως Αγρινιώτες και ως Έλληνες!»

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button