ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

ΓΕΑ: Ενημέρωση για τις εγγραφές στα τμήματά της

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, την 1η Σεπτεμβρίου άρχισαν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα, που λειτουργούν μέσα στο Παπαστράτειο Μέγαρο, αλλά και έξω από αυτό.

Οι διευκρινιστικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας επέτρεψαν το ξεκίνημα όλων των αθλητικών τμημάτων (Στίβος, Μπάσκετ, Βόλεϊ), που δραστηριοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και την έναρξη λειτουργίας του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής, Ενόργανης Γυμναστικής, Γυμναστικής Ενηλίκων (Yoga, Pilates, Aerobic) και Σκακιού στις 13 Σεπτεμβρίου.

Όλα τα υπόλοιπα τμήματα – Λαογραφικός Όμιλος(Παραδοσιακοί χοροί), Θεατρική Ομάδα, Κλασικό Μπαλέτο, Μοντέρνος Χορός, Zumba, Latin – θα λειτουργήσουν τον Οκτώβριο, με δεδομένη την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής.

«Οι μεγαλύτερες και ομορφότερες αίθουσες της πόλης, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, στο αστικό κέντρο, με εξαιρετικό αερισμό και σωστό φωτισμό, μετά από εντατικό καθαρισμό, απολύμανση και αναθεώρηση του ωραρίου και της λειτουργίας τους είναι έτοιμες να στεγάσουν τα μέλη των τμημάτων», τονίζει η σχετική ενημέρωση.

Πληροφορίες και εγγραφές για όλα τα τμήματα στο ισόγειο του Μεγάρου από Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 10:30 μέχρι τις 12:30 το πρωί και από τις 18:30 μέχρι τις 20:30 το βράδυ και στα τηλέφωνα 2641024767 – 2641026984.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button